RAZVIJA BIZNIS: Nedinić parama od renoviranja škole u Kamenovu, otvara diskoteku u Petrovcu!?

Predsednik Opštine Petrovca na Mlavi, Duško Nedinić, nakon mnogobrojnih afera u kojima je bio glavni akter u poslednjih godinu dana, rešio je da ode korak dalje, pa je odlučio da otvori diskoteku u samom centru Petrovca.

Kako saznajemo, on je odlučio da u samom centru Petrovca na Mlavi, u pešačkoj zoni, u tržnom centru otvori diskoteku u kojoj bi se okupljali mladi iz Petrovca.

Kako nam je ispričao Konstantin Ljubomirović iz sela Kamenovo: “U Kamenovu je ovih dana počelo renoviranje škole. Za renoviranje sredstva u iznosu od 105 miliona dinara obezbeđena su preko Kancelarije za javna ulaganja Vlade Srbije. Međutim, ostao sam ogorčen kada sam došao do saznanja da od odobrenih 105 miliona dinara, za renoviranje škole planira se da se potroši samo oko 6 miliona, dok ostatak novca naš predsednik opštine, Duško Nedinić, uloži u renoviranje objekta u tržnom centru u Petrovcu gde planira da otvori diskoteku – , sav ogorčen priča naš sagovornik.

Konstantin kaže da je Nedinić kupio taj lokal u tržnom centru u Petrovcu gde planira da otvori diskoteku, ali je u dogovoru sa drvosečom Đoletom, njega stavio kao vlasnika lokala, kako bi izbegao da ga bilo ko poveže sa ovom prevarom.

– Jedina Nedinićeva konkurencija je noćni “Klub 64”, ali on se već pobrinuo i za to, tako da će vlasnik “Kluba 64” uskoro da zatvori svoj lokal. Nedinić mu je u poslednjih par meseci stalno slao inspekciju, a, koliko sam načuo, Nedinić je uz pomoć predsednika suda u Petrovcu koga je on postavio na to mesto, namestio da vlasnik “Kluba 64” izgubi sudski spor i sada mora da plati kaznu 10 hiljade evra – , ispričao nam je Konstantin.

Verujemo da je Nedinić shvatio da na ovaj način može da ubije „dve muve jednim udarcem“ jer će ujedno moći da omladinu zadrži u Petrovcu, a i zaradi dobar novac.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ма браво! Само кафића, ноћних клубова и дискотека фали у Петровцу, све друго има!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker