IZGORELA VRAČARA KOD GOLUPCA: Gledala u dlan za čašicu rakije!

Anica Radulović, stara oko 60 godina, i njen prijatelj izgoreli su preksinoć oko dva časa u mestu Miljević u opštini Golubac.

Screenshot RTS

Tela su zatečena u kući nakon što je vatra ugašena i odneta su na obdukciju kako bi se pouzdano utvrdio uzrok smrti i identitet stradalih, pošto su ugljenisani do neprepoznatljivosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, izgorela je kuća u kojoj je sama poslednjih godina živela Anica.

– Čula sam ujutro da se nešto zbiva. Kad sam izašla, vatra je već bila ugašena, ali i vatrogasaca i policije još je bilo tamo. Poznavala sam je tu iz komšiluka, ali nismo se družile. Volela je da popije – rekla je Miljevčanka koja živi nedaleko od Radulovićeve.

Sumnja se da je požar izazvala ili upaljena sveća ili cigareta. Prema rečima Miljevčanina koji je poznavao pokojnog Aničinog supruga, žena je nakon njegove smrti u kući živela sama.

SIN U ZATVORU

– Muž joj je preminuo pre pet godina. Bio je dobar čovek, borio se za porodicu. Dok je bio živ, mnogo su se svađali zbog njenog pića, branio joj je da pije. Od kada je umro, sve je otišlo dođavola. Imala je četvoricu sinova, ali su dvojica umrla davno, treći je u zatvoru zbog krađa, a ovaj četvrti je dobar, otišao je u inostranstvo kako bi zaradio nešto para – rekao je ovaj Miljevčanin.

Drugi meštanin nam je rekao da je Radulovićeva „prosila po selu i gledala u dlan za čašicu rakije”.

– Otkako je sama, dolazili su tu razni muškarci. Jednog je pre nekoliko godina prijavila da ju je tukao, pa su ga posle proterali u Rumuniju, nije imao papire. U poslednje vreme tu su joj dolazila dvojica, jedan iz sela, Zoran, a drugi je neki Rumun – ispričao nam je drugi Miljevčanin.

ISKLJUČILI IM STRUJU

Prema njegovim rečima, odmah nakon nesreće, selom se proneo glas da je drugo zatečeno telo upravo Zoranovo.

– Čuo sam da pričaju da je to drugo telo upravo njegovo, jer policija ne može da ga nađe. Mada i ovog Rumuna nisu našli, krije se možda da ga ne deportuju, ko zna – nagađaju seljani. Kako su ispričali Miljevčani, to je kuća koju su sazidali svekar i svekrva Radulovićeve.

(Tpknews.com/SD)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker