NOVA PORODIČNA TRAGEDIJA U BEČU: Majka ubila osmomesečnog sinčića, ali je policija uhapsila svekra

U Beču se dogodila još jedna užasna porodična tragedija. Majka (37) je ubila svog osmomesečnog sina Teodora, a sebi prerezala vene.

Međutim ovaj zločin koje se dogodio 3. januara u bečkoj bolnici “Donaušpital” otkrio je mračnu tajnu i užasnu pozadinu ubistva i pokušaja samoubistva. U javnost su dospeli novi detalji ove jezive porodične drame.

Kako su austrijski mediji objavili u ponedeljak je uhapšen ženin svekar, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju četvorogodišnju unuku. Naime sve se otkrilo kada je žena sa svoje dvoje dece primljena u bečku bolnicu i smeštena u sobu na odeljenju za Majke i dete jer se mali Teodor loše osećao.

Posle pregleda lekari su posumnjali da i sa devojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su posle razgovora posumnjali da je seksualno zlostavljanja. Odmah je pozvana i policija, i tada je otkrivena stravična istina da je deda silovao svoju unučicu.

Ovaj penzionisani viši službenik u ministarstvu seksualno se iživljavao nad detetom tokom božićnih praznika. Kada je saznala šta se desilo ovoj tridesetsedmogodišnjoj stjuardesi svet se srušio.

Ona je očigledno u trenutku nervnog rastrojstva u bolničkoj sobi ugušila jastukom sina i pobegla. Međutim pronašla je jedna medicinska sestra sa presečenim venama. Ona je spasena i smeštena na psihijatriju.

(Heute.at)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker