ODAO GA MOBILNI TELEFON: Uhapšen zatvorenik koji je 19. juna pobegao iz Zabele (FOTO)

Danijel Milojković (34) iz mesta Bujačić kod Valjeva pobegao je 19. juna iz KPZ Zabela iz Požarevca, a u četvrtak je uhapšen i vraćen na služenje kazne.

Foto: MUP

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija uhapsila Danijela Milojkovića (34) iz mesta Bujačić kod Valjeva, koji je 19. juna pobegao iz KPZ Zabela iz Požarevca.

– U 16.55 policija je uhapsila Danijela Milojkovića (34) iz mesta Bujačić kod Valjeva, koji je 19. juna pobegao iz KPZ Zabela iz Požarevca – , saopštio je MUP.

Milojković je uhapšen u Valjevu dok je čekao taksi zajedno sa devojkom, a lociran je preko mobilnog telefona, dodao je MUP.

Foto: MUP

Da podsetimo, u pogonu požarevačke „Zabele“ neposredno pre bekstva u sredu, 19. juna, bila su samo dvojica osuđenika. Ostali nisu mogli da budu radno angažovani jer je samo jedan stražar bio u celom pogonu.

Neposredno pre završetka radnog vremena, u 13:40 sati napustili su radno mesto, prebacili dasku preko zida i pokušali da beže. Stražar sa VI bunkera ih je upozorio, a zatim upucao jednog u nogu, a Danijel Milojković je uspeo da umakne!

(Tpknews.com/Tanjug)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker