VUČIĆ PONOVO OBEĆAO: Nećete više maštati o Nemačkoj, za tri meseca značajno povećanje plata za medicinare!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je značajno povećanje plata za tri, tri ipo meseca, za medicinske radnike.

Foto: Tanjug

On je podvukao da se rezultati sprovedenih reformi odlično vide u Vrnjačkoj Banji koja se menja i napreduje.

Vučić je na postavljanju kamena temeljca hotela Merkur palas, novog objekta specijalne bolnice Merkur, rekao da je i ovde video mnogo lekara, medicinskih sestara koji rade svoj težak psoao, da je posebno fascinirinan poslom koji obavljaju medicinske sestre i poručio im da mogu da uskoro, za tri, tri ipo meseca da očekuju značajno povećanje plata.

Kako je rekao sve će se učiniti da ostanu ovde, da ostanu u svojoj zemlji, da rade i da se nepravda neisplaćivanja dovoljnih plata za one koji obavljaju najteže poslove u budućnosti ispravi.

Predsednik Srbije je rekao da su se neki smejali na početku reformi, ali da se uspeh i rezultrati tih reformi vide i ovde u Vrnjačkoj Banji.

Naveo je da ubuduće, nastavkom rada, reformi, medicinski radnici neće maštati da odlaze u razvijenije zemlje poput Nemačke, već da će i Banja izgledati kao što izgledaju banje u toj zemlji a i plate neće biti pet, šest puta niže nego tamo već će se ta razlika smanjivati.

On je ocenio i da promene koje se vide u Vrnjačkoj Banji najmanje primećjuju meštani, ali zato najviše oni koji u nju dolaze, navodeći da se i sam iznenadi koliko se banja menja, napreduje…,koliko je fasada novih, tu je i fontana, amfiteatar, promenada…

Kako je rekao ministar Rasim Ljajić voli da kaže da je Vrnjačka Banja “usisivač” za pare, ali i da se sve što se uloži dobro i iskoristi.

(Tanjug)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker