STRAVIČNA NESREĆA: Poginule četiri osobe, među njima i devojčica (2) (FOTO)

U teškoj saobraćajnoj nesreći večeras nešto posle 17 sati na zaobilaznom putu kod Loznice, u blizini Banje Koviljače, poginulo je četvoro ljudi, među kojima i devojčica od dve godine.

Saobracajna nesreca
Foto: S. Pajić / RAS Srbija

Jednu osobu sa teškim povredama Hitna pomoć prebacila je u lozničku Opštu bolnicu. Nesreća se dogodila na ravnom delu puta i prema tvrdnjama očevidaca, putnički automobil marke “golf”, bosanskih tablica, direktno je udario u šleper koji se kretao iz pravca Malog Zvornika, a kojim je upravljao vozač takođe iz BiH.

Saobracajna nesreca. 1
Foto: S. Pajić / RAS Srbija

Pošto živim u blizini zaobilaznog puta, čuo sam strahovit prasak i odmah sam znao da je u pitanju sudar. Pozvao sam hitnu pomoć i policiju, a kada sam stigao na lice mesta zatekao sam užasnu scenu. Smrskan automobil stajao je pored puta, na par metara od kamiona, na kojem je takođe uništen prednji deo i desna strana kabine – kaže jedan od očevidaca.

Saobracajna-nesreca 2
Foto: S. Pajić / RAS Srbija

Prema nepotvrđenim informacijama, u putničkom vozilu nalazile su se dve žene, dva muškarca i dete. Vatrogasne ekipe iz Loznice, sa dva vozila više od sat vremena pokušavala su da izvuku tela povređenih.

Vozač, koji se zatekao u vreme nesreće na putu, kaže da ništa nije nagoveštavalo nesreću, ali je onda putničko vozilo, koje se kretalo iz pravca graničnog prelaza Trbušnica, prema Malom Zvorniku, prešlo na suprotnu stranu i direktno podletelo pod šleper.

Foto: S. Pajić / RAS Srbija

Policija je zatvorila saobraćaj na ovom delu puta, pa se vozila preusmeravaju na alternativni pravac kroz Banju Koviljaču. Na licu mesta u toku je uviđej, a vozač kamiona je priveden.

Kako “Novosti” nezvanično saznaju, žrtve su se vraćale sa svadbe.

TPKNEWS/Agencije

 

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker