UPECAO SE KAO PRAVI SOM: Požarevačka plava Štuka i njeni politički somovi punjači

Požarevačka štuka, važi za personu gratis u svojoj partiji, uspešna, zgodna, razvedena, slobodna, ali voli somove političare i sportiste, avanture i egzotična putovanja. Ona je pravi primer, moralne i uspešne štuke savremenog doba i mogu mnoge da joj zavide.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Požarevačka štuka je završila državni fakultet i oduvek je volela da se bavi politikom, da bude važna i poznata štuka u gradu. Njeni počeci su krenuli kod soma desperadosa, gde je stekla ogromna iskustva i položila ispit u raznim stvarima.

Som desperados ju je prvi „probio“ u političke i društvene vode, usmerio je na pravi put, kako treba da se štuka ponaša na političkoj sceni. Nakon njega menjali su se razni somovi političari u njenom životu, dok nije postala direktor štuka, i to je bio plod njenog dugogodišnjeg i mukotrpnog rada na sebi, što bi rekli ljudi prošla štuka i sito i rešeto, zaslužila je da bude štuka direktorka.

Kako je vreme prolazilo otvarale su se mnoge političke mogućnosti i avanture sa somovima iz njene partije.

Na primer, som narodni poslanik, ne može se reći da je bio njen som punjač, već kao neki iskusni starac som, sedne mu u krilo i on joj da par političkih saveta, jer starac som ima ogromno iskustvo u svim političkim prevarama i nameštaljkama. Neki somovi punjači su čak brakove izgubili zbog štuke, a dva soma punjača su se pobila zbog madam štuke, jer su bili ljubomorni somovi.

Svi njeni somovi punjači do sada su bili njene sluge koji brzo izgube razum, kao da ima neku magiju ili pak zna štuka znanje. Voli raskošan život, provode i da joj se kupuju pokloni. Njen zapaženi som punjač je jedan gospodin som – veterinar u zrelim godinama, koji je obasipao poklonima, kupovao cveće, često sa njom izlazio na tajanstvene večerinke uz upaljene sveće i crveno vino.

Kada je izgustirala somove političare, krenula je na somove sportiste, njen som punjač je prošle godine bio som – trener. Proveren som sportista, atleta i kapitalac, bila je to šetnja za javnost da svi vide kakvog soma može štuka da nađe, ali i njega je brzo izgustirala kao i svaka štuka. Štuka je jedna od najboljih riba u partiji, pa je tako zaludela i glavnog soma političara, ali, šta ćete, upecao se kao pravi som.

I za kraj. Šta će, voli štuka život, provod i somove. Jedanput se živi, somovi punjači su oko nje, samo treba izabrati pravog soma od koga ima političku zaštitu i materijalnu korist, a štuka je za to rođena.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Izuzetan članak,prava “basna”,a suštini realna slika sodome i gomore u državnoj upravi,pravi moralni kupleraj!!!
    Realan prikaz apsolutne propasti srpske države i bahatosti lokalnih vlastodršca-kabadahija,tajkuna-lopina i nesposobnih partijskih kadrova!!!
    A,na sve te činjenice, Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi, umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodršce-kabadahije, tajkune-lopine i ostalu UDBA-ŠKU fukaru!!!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

  2. Narod džabe plaća sudije i tužioce. Njihovo je samo da primaju platu, okreću glavu i ćute. Zakone primenjuju samo na običan narod i tako sakupljaju poene. Nije daleko vreme kada će i oni biti procesuirani kao saradnici ove izurpatorske vlasti

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker