UHAPŠEN SRBIN U TRSTU: Obijao poslastičarnice, picerije i pekare, pa ostavljao fotografiju jedne žene

F. C. (40), državljanin Srbije, uhapšen je u Trstu zbog sumnje da je počinio nekoliko krađa u tom gradu, obijajući pekare, poslastičarnice, picerije i barove.

Kako prenose italijanski mediji, F. C. je uhapšen u subotu oko dva sata posle ponoći, nakon što je obio jednu pekaru.

Zanimljivo je da je lopov u svakom opljačkanom lokalu ostavljao fotografiju jedne žene, a policija ispituje zbog čega je to radio.

– Prolaznici su videli da su na pekari otvorena vrata, a da su svetla pogašena. To im je bilo sumnjivo, pa su pozvali policiju. Kada je patrola stigla i ušla u lokal, zatekla je kradljivca na delu – prenose mediji i dodaju da je osumnjičeni pokušao da pobegne.

– F. C. je počeo da beži, a policajci su pojurili za njim i vikali: „Stoj, policija“. Međutim, on nije želeo da stane, pa je jurnjava trajala nekoliko minuta. Na kraju su policajci uspeli da sustignu begunca i da mu stave lisice – pišu mediji. Prema rečima izvora italijanskih medija, pretresom osumnjičenog i njegovog automobila nađeno je 1.020 evra i 130 evra u metalu.

– Takođe, u automobilu je nađeno nekoliko odštampanih fotografija žene čije su slike nađene i u opljačkanim lokalima – prenose mediji.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker