KAŽNJEN SAMO SA 85.000 DINARA: Austrijski gastarbajter pijan i drogiran “mercedesom” se zakucao u “golfa” na Srebrnom jezeru

Policija u Velikom Gradištu, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja u vikend naselju Beli Bagrem dvojicu vozača, jednog koji je vozeći pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci izazvao saobraćajnu nezgodu i drugog koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Foto: Ilustracija

Dvadesetosmogodišnji austrijski državljanin koji je upravljao „mercedesom“ sa 0,65 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci je izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u suprotnu traku i udario u „golf“ koji je vozila četrdesetdvogodišnja žena.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen.

Vozač je u skraćenom postupku priveden sudiji za prekršaje koji mu je zbog dva učinjena prekršaja izrekao novčanu kaznu u ukupnom iznosu od 85.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom u trajanju od 9 meseci.

Policija je kod tridesetšestogodišnjeg vozača „citroena“, koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, pronašla kesicu sa dva paketića marihuane, pa će protiv njega po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Obojici vozača je određeno zadržavanje.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ovaj što je imao dva paketića marihuane, dobiće tri godine zatvora, jer je to najniža kazna, zaprećena za to krivično delo. Onaj što je u Jovanjici imao nekoliko tona droge, neće odgovarati uopšte. Lično je Vučić na televiziji rekao, da ne razume zašto se podigla tolika hajka zbog toga, jer je marihuana u mnogim zemljama dozvoljena, odnosno, legalizovana. Pisledice će verovatno snositi samo Slobodan Milenković, policijski inspektor koji je otkrio Jovanjicu i vodećim ljudima Srbije, pokvario dobar biznis.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker