U ŠUMI BROJNIH KUČEVAČKIH PRIČA: Profesoru Zakšeku zatvorena sva vrata jer je Janoševića zatekao na “gomili”?

U šumi mnogobrojnih priča koje sustižu jedna drugu, a u kojima odgovorna i nadasve plemenita profesija prosvetnih radnika nailazi na nepoštovanje kako đaka, tako i njihovih roditelja, scena iz srednje škole u Kučevu treba da posluži kao primer jedne lepše i bolje strane naše svakodnevnice.

Srednja stručna škola u Kučevu

Dugogodišnji profesor fizičkog vaspitanja u “Srednjoj stručnoj školi” u Kučevu profesorka Ana Armuš odlazi u zasluženoj penziji. Njene kolege i učenici su se okupili, zahvalilili joj se na dosadašnjem radu, toplo se pozdravili sa svojom koleginicom i profesorkom kojoj su poželeli mirne i lepe penzionerske dane.

Profesorka Ana Armuš koja je u život srednje škole, utkala svoje najbolje godine života, baveći se jednom divnom profesijom u kojoj nije starila, jer raditi sa decom, znači uvek biti na izvoru mladosti. Naša redakcija želi da se zahvali profesorki Armuš u ime svih generacija đaka koje je izvela, nadajući se da će uživati u svakom novom danu okružena onima koje najviše voli.

Nadležni u “Srednjoj stručnoj školi” zajedno sa opštinskim funkcionerima su već uspeli da pronađu njenog naslednika na ovom poslu i nastava fizičkog vaspitanja neće biti dovedena u pitanje jer će njena zamena bit profesor fizičkog vaspitanja Miljan Grujić doskorašnji šalterski službenik „Poštanske štedionice“.

Ono što sliku kvari je novo rodbinsko zapošljavanje. Profesor Miljan Grujić je suprug vedete kučevačkih naprednjaka, šefice odborničke grupe Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu i savetnice za obrazovanje predsednika opštine Kučevo Violete Velimirović, koja je zaposlena takođe u prosveti.

Naime, Violeta Velimirović je profesor rumunskog jezika koja se prekvalifikovala u profesora engleskog jezika, ujedno je vlasnica privatne škole engleskog jezika u kojoj su roditelji njenih đaka, morali skoro prisilno da upisuju svoju decu. Doduše, Velimirovićka se trenutno nalazi na bolovanju i samo je po potrebi politički aktivna.

Za radno mesto profesora fizičkog vaspitanja bio je kandidat i profesor Goran Zakšek, koji godinama putuje do najudaljenih škola u kučevačkim selima, međutim njemu su zatvorena sva vrata za rad u Kučevu, njegovom rodnom mestu nakon što je kako se priča po čaršiji, zatekao na „gomili“ svoju venčanu suprugu Dušicu, direktorku Osnovne škole u Voluji sa Novicom Janoševićem tadašnjim predsednikom opštine i sadašnjim predsednikom OO Srpske napredne stranke Kučevo.

Novica i Dušica nakon što su „zatečeni na delu“ ubrzo su odlučili da se venčaju a profesor Zakšek se našao u nemilost onih koji po svemu sudeći „odlučuju“ o svačijoj sudbini u ovoj opštini, nadamo se ne zadugo.

(Tpknews.com/S. Andrijana)

PROČITAJ I

30 Komentari

    1. Istina, sva deca kod nje. Sta bi bilo kad bi se otvorila druga skolica za engleski?

      A mucenik Miljan iz Misljenovca se ne pita nista. Bolje on nego naduvani Camilovic.

  1. Кад си власт можеш и да бираш посао у Кучеву. Запослиш се у Поштанској штедионицу као професор физичког преко везе а онда те супруга пребаци у школи. Чисто напредњачко иживљавање.

  2. Zaksek godinama putuje i nema sela i skole gde nije radio i sada posle toliko godina rada i putovanja obecali su mu da je najzad dobiti radno mesto u SREDNJOJ ŠKOLI,ali to nije odgovaralo Novici Janošoviću koji godinama zagorcava život profesora Zakšeka i javno je izneo i rekao dok je on predsednik OOSNS,profesor Zakšek nikada nece moci da radi u Kucevu,pa se dogovorio sa “postenim”Ivanom hotelskim da se na radno mesto nastavnika fizickog vaspitanja primi Miljan suprug Violete Velimirović.Još jedan dokaz šta rade naPRDnjaci u Kučevu.

    1. Ta bitanga, Novica Janošević, nije zagorčao život samo gospodinu Zakšeku već celu opštinu je zavio u crno. On uopšte nije svestan da ga niko više ne podnosi, čak ni oni psi lutalice po ulici Kučeva i okolnih naselja. Zahvaljujući lično njemu opština Kučevo je prepolovljena sa stanovništvom, ali nikako da objavljuju rezultate popisa, verovatno dok ih naštimuju.

  3. Janošević i Zagšeg su bili kućni prijatelji dok mu Janošević nije preoteo ženu,čak ss priča da je Zagšek Janoševiću zalepio dva šamara kad ga je zatekao sa tada svojom zakonitom žènom Dušicom na gomili!

  4. Ta Dusica bez imalo srama vec godinama direktoruje u osnovnoj skoli u Voluji gde je nakupila plejadu nepismenih nastavnika pokupljenih od ovaca bez ikakvih kvalifikacija sa kojima jedino moze da manipulise. Takvi nastavnici jedino sluze da glasaju i podrzavaju direktorku u njenim nezakonitim radnjama, lajkuju svakojake gluposti njenom muzu na Fejsbuku i cine vecinu na mitinzima naprednjaka.

    1. “Dođu tako ponekad vremena kad pamet zaćuti,budala progovori,a fukara se obogati”.
      Ivo Andrić
      Sve tačno, realno i bolno. Ne treba nama više ratova, SNS kartel je ugasio zivot u srbistanu za sva vremena.

  5. Ako nisi clan partije naPRDnjaka,bratija ti neće dozvoliti da se zaposliš u Kučevu.Ako si clan partije,mafije,bratije,primaceš platu a da pri tom ništa ne radiš.Što nižu stručnu spremu imaš više napreduješ i bolji posao ćeš da dobiješ,jer bratija se drzi one stare izreke”što gluplji i nepismeni”su nama potrebni.Važno je da znaju da dignu dva prsta prilikom donošenja protivzakonitih odluka i da klimnu glavom pa ih iz milošti zovu praznoglavci-klimoglavci.

  6. Da su Nole i Dusica uhvaceni na gomili to je tacno ali nemojte tako Nole je izmislio Vlahe i Vlaski jezik koji jedino on i njegova frau govore, pisu i citaju. Trenutno su kod bracnog para Janosevic na opismenjavanju iz Vlaskog jezika veliki naprdnjaci Somi Banderas iz Kuceva i Vla iz Rama, zamenik predsednika opstine Veliko Gradiste

  7. Kaže sveti Kecman da se oni nikom ne svete a šta je ovo? Zapošljavaju se samo njima blicki ljudi a drugi nek umiru od gladi. SNS je mafijaška organizacija!

  8. Ivan Hotelski je morao da pristane na transfer Violetinog muza iz Postanske stedionice u skoli. Ipak je ona njegova placena savetnica za obrazovanje. Zaksek nije trebalo da naidje u nezgodno vreme i da skine Noleta sa gomile. Ko mu kriv nek trpi, Nole je ipak tada bio predsednik opstine i privodio kraju studije za strukovnog menaDJera u sali opstine. A Zaksek obican profesor fizickog vaspitanja koji je samo omogucio Dusici da stekne diplomu profesora fizickog ali je sve gledao iz zadnjeg reda i nije je drzao za ruku.

  9. Kakvo rukovodstvo opštine, takve su im i institucije. Dno dugogodišnje vladavine socijalističko-radikalsko-naprednjačke vladavine

  10. Jadna je zemlja u kojoj su bučinac i njegovi najbliži glavni. Jadan je predsednik opštine koji ima mnogo plaćenih savetnika, pomoćnika.

  11. Priča se da će savetnica predsednika opštine za obrazovanje biti nova direktorka škole u Kučevu.
    Pitam nadležne da li pomenuta ima potrebne kvalifikacije. Njen tata dosta se nakrao kod demokrata i kod Ćuke. Čovek čije su sposobnosti ravne nuli godinama zauzima rukovodeće pozicije.
    Ne smeta im što matora budala svaki dan na ulazu u opštinu dočekuje njihove ćerke, prenoseći im svoje ogromno znanje

  12. Dusica je tada resila da preskoci tarabu i ode sa komsijom koji je u politickom zaletu, njegov mentor Milekic ga gura na svim poljima. Finansijski joj je isplativiji daleko Janosevic od Zakseka. Nju pare zanimaju, a ne muskarac, sto je i normalno u ovo vreme. Sama sebe je glasala da postane direktorka skole, Agencija za korupciju je taj izbor dugo osporavala i na kraju presudjeno je po partijskoj liniji. Veliku pomoc mentora Milekica imali su i prilikom izbora ginekologa i ordinacije gde je uradjena kiretaza jer jeste Dusica mladevesta ali joj se ne ide na trudnicko bolovanje kada treba da se zaposedne kasa osnovne skole. Da je mogao tada, njen izabranik Nole bi istrpeo te teske bolove umesto nje. Takvog mentora nece skoro niko da ima, od mentora dobijes i devojku i Audi, nista ne mislis, za sve je zaduzen mentor koji pazljivo odabira i savetuje svog crnpurastog pulena.

  13. Ich erinnere mich, als mein Mathelehrer in den Ruhestand ging, waren wir glücklich, weil der Lehrer sehr streng war. Der neue Professor war noch strenger als der erste und der alte Professor tat uns hinterher leid. Ich kenne die Sportlehrerin aus Kucevo nicht, aber ich habe gelesen, dass die Kinder sie liebten. Leute von der Regierung in Kucevo sind Schweine, angeführt von Milagarac, und jeder weiß es.

    1. Gospodin Bogosav kaže da se seća kada je njegov profesor matematike otišao u penziju da su oni bili srećni zbog toga jer je bio strog,novi profesor je bio još strožiji i da im je posle bilo žao starog profesora. Profesorku fizičkog ne poznaje ali je pročitao da su je učenici voleli. Za opštinsku vlast u Kučevu kaže da su svinje,na čelu sa Milagarcem i da to svako zna.

  14. Kod naprdnjaka u Kucevu se ne zna ko koga jase cujem da je sadasnji v.d direktor osnovne u Kucevu postavio svoju dugogodišnju devojku za pomocnika.

  15. Nije kriv covek kad zene vole da budu sa predsednikom opstine. Tako je i sa ovim sadasnjim Hotelskim Mutavim Zbunjenim ali Potentnim ljubiteljem Uciteljica i Medicinskih Sestara. Koliko ih on juri i napada, toliko i one njega jure. Vole da su sa Predsednikom, ko god da je. Ovaj sadasnji siroko kosi i ne oprasta, nego je na muci, ostaju trudne. Zamrsena situacija u Kucevu. teska zima za narod, a za vlast stize prolece, cvetaju im ruze.

  16. Nema nikakve veze sa temom ovog članka….
    Ali zbog NEPRESTANOG I NAMENSKOG
    ,,ispiranja mozga,, i perfidnog dezinformisanja građani CELOG ovog regiona Istočne Srbije da za njihov najstrožije CENZURISANI TRANSEROPSKI
    (Atlantski okean-Crno more) MU MULTIMODALNI SAOBRAĆAJNI ,,KORIDOR ŽIVOTA,,/,,ZABRANJENI KORIDOR,,….: ,,…nema dovoljno stanovništva…,, ,
    ,,…nema dovoljno saobraćaja,,…
    Ovim neprestanim ,,šaputanjem na uvo,, navedenih totalnih neistina ,spinova i nebuloza,, GRAĐANIMA ..
    CEO ovaj SAOBRAĆAJNO , a time i na svaki drugi način ,POTPUNO IZOLOVANI ,MEĐUNARODNO NETRANZITNI
    i u tom mraku i bunaru namenski i ciljano TOTALNO NEVIDLJIVI I SKRAJNUTI i sada galopirajuće demografski ,ekološki,ekonomski ,socijalno
    IZDIŠUĆI I IZUMIRUĆI ,, AFRIČKI KONGO REGION,, Istočne Srbije sada je tu gde je……na svom putu za daleku Aziju.
    Dakle samo par preciznih i konkretnih informacija,činjenica i brojki informacija za NORMALNE GRAĐANE (a ne poslušne ,egzistencijalno preplašene , ponizne podanike ) u BRANIČEVSKOM OKRUGU ovog izdišućeg i izumirućeg regiona Istočne Srbije :
    * Od VIŠE od 16 420.000
    (16 MILIONA 420 HILJADA )
    GRAĐANA EVROPE koji žive samo na ISTOČNOEVROPSKOM
    saobraćajno-ekonomskom prostoru
    (od Požarevca i Smedereva do strateskih luka na Crnom moru ,Varne i Burgasa u Bugarskoj i Konstance u Rumuniji )
    TRANSEVROPSKOG
    (Atlantski okean-Crno more) MULTIMODALNOG SAOBRAĆAJNOG KORIDORAI- ISTOK (Crnomorskog koridora) i teritorijama i regionima Srbije i Bugarske i Rumunije
    ….
    koje ovaj GEOSTRATEŠKI TRANSKONTINENTALNI saobraćajni koridor NA DALEKO NAJKRAĆI I NAJBRŽI I NAJEFIKASNIJI NAČIN povezuje i spaja sa Beogradom I CELOM ZAPADNOM EVROPOM…
    VIŠE OD 15.600.000
    (15 MILIONA I 600 HILJADA)
    SU GRAĐANI EVROPSKE UNIJE (EU).
    Tačka.
    Što znači da ovaj
    TRANSEVROPSKI
    (Atlantski okean-Crno more)
    najstrožije CENZURISANI
    ,,KORIDOR ŽIVOTA,,/
    ,, ZABRANJENI KORIDOR,,
    na daleko najkraći,najbrži i najefikasniji način i preko TERITORIJE Republike Srbije i CELOG ovog regiona Istočne Srbije povezuje :
    CEO ZAPADNI DEO EVROPSKE UNIJE (EU)
    SA VIŠE OD 15.600.000 GRAĐANA EVROPSKE UNIJE (EU)
    KOJI ŽIVE U ISTOČNOM DELU EVROPSKE UNIJE.
    Tačka. 😀
    I ZBOG TOGA ,i uz još neke druge i na ovom Portalu Tpknews od mene prethodno i već mnogo puta napisane i navedene razloge ) ,
    OVAJ TRANSEVROPSKI
    (ATLANTSKI OKEAN -CRNO MORE) KORIDOR JE NAJZNAČAJNIJI NEIZGRAĐENI SAOBRAĆAJNI KORIDOR Republike SRBIJE.
    Tačka. 😀
    UKLJUČUJUĆI I SVE ONE SAOBRAĆAJNE KORIDORE KOJI SE TRENUTNO U REPUBLICI SRBIJI JOŠ GRADE…
    KAO I SVE ONE SAOBRAĆAJNE KORIDORE KOJI SE U REPUBLICI SRBIJI PROJEKTUJU I PLANIRAJU.
    Tačka . 😀
    Jer OVAJ TRANSEVROPSKI
    (Atlantski okean-Crno more) multimodalni saobraćajni koridor
    VRAĆA REPUBLIKU SRBIJU NA CENTRALNU GEOSAORAĆAJNU POZICIJU ,
    A TIME I NA CENTRALNU GEOEKONOMSKU POZICIJU ,
    NA BALKANU
    I JUGOISTOČNOJ EVROPI.
    Tačka.😀
    A takođe ,kao EVROREGKONALNI ekonomsko središte centar …
    I GRAD BEOGRAD.
    Tačka.😀
    I pozdrav za sveone koji podržavaju ovaj I SVOJ
    TRANSEVROPSKI
    (Atlantski okean-Crno more)
    najstrožije CENZURISANI
    ,, KORIDOR ŽIVOTA,, /,,ZABRANJENI KORIDOR….
    ,,koji nema dovoljno stanovništva ..i saobraćaja….,,..
    😂😂 😂 😂😂
    I i zvinjenje za ,,promašenu temu….,ž😀
    Iz 🚞…i 🇷🇸
    P.S ….
    I samo da pitam…jel’ treba potpis….
    ili da se svi anonimno plašimo….
    od SVEMOĆNE MOĆI…?
    Nenad M. Čolović,sr. 😉

    .

  17. Ja ne razumem ni tekst, a ni komentare!
    Ne verujem kakve bljuvotine mozete i jedni i drugi da izgovorite!
    Sram Vas bilo!
    Raspitajte se malo o istom tom Zakesku, ceo svoj radni vek je pedofil!?
    Nije mu mesto u prosveti, bolesnik!!!

    1. Kako možeš da lažeš tako providno, on je roditelj, otac dvoje dece, normalan, obrazovan pošten, častan i moralan čovek, za razliku od novokonponovanih radikala-naprednjaka-paćenika br, par janošević i njihovoh bolesnog kartela.

    2. Sram te bilo Milovane paćeniku “ološu sa dna kace”. Samo nešto “baljezgaš” da bi bilo baljezgano. Nemaš ti kapacitet da razumeš ovaj tekst jer si maloumni naprednjački radikal.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker