SLOŽNA BRAĆA! Požarevački advokati obustavljaju rad zbog napada na petrovačkog advokata prevaranta

Advokatska komora Požarevac oglasila se povodom pokušaja ubistva petrovačkog advokata prevaranta sa lažnom diplomom.

Logo

U sredu, 2. avgusta, Staniša Damjanović (80) iz Oreškovice kod Petrovca na Mlavi ispalio je više hitaca i ranio petrovačkog advokata prevaranta sa lažnom diplomom, Peru Nedinića, oca predsednika opštine.

U znak protesta povodom ovog nemilog događaja, Upravni odbor Advokatske komore Požarevac doneo je odluku o jednodnevnoj obustavi rada 10. avgusta.

– U četvrtak, 10. avgusta, advokati Advokatske komore Požarevca neće pristupati u sudove niti obavljati bilo kakve procesne radnje u postupcima pred sudom – , saopštili su iz Advokatske komore Požarevca.

90-ih godina, da podsetimo, prošlog veka Pero Nedinić je radio kao policijski službenik PS Petrovac na Mlavi, i tada je shvatio da novac ne leži u policiji već u advokatskim uslugama. Napustio je policijski posao. Iskoristio trenutno ratno stanje u bivšim Jugoslovenskim republikama i kupio je advokatsku diplomu iz Hrvatske. Zbog trenutnog ratnog stanja u tom momentu je bilo nemoguće proveriti originalnost diploma a i tadašnja ratno-politička situacija mu je išla na ruku. U kupljenoj diplomi piše da je studirao u Osijeku u Hrvatskoj. Međutim, Pero nikada nije tamo studirao niti je mogao da ide na studije jer se svo vreme nalazio u Srbiji.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Bravo za požarevačke advokate. Konačno su obelodanili da podržavaju kriminalce. Po sistemu s kim si takav si. Dobro će im narod ovo zapamtiti. Što nisu pružili podršku porodicama ubijene dece i omladine? Štrajkuju što je upucan kriminalac. Velika sramota za advokatsku branšu.

  2. Vrlo je čudno što požarevački advokati podržavaju svog”kolegu” koji je kupio diplomu, u šta ne treba sumnjati, jer ih ima po Srbiji kao pečurke posle kiše. Nisam za to da se na ovaj način rešavaju nesuglasice, ali, kružile su u nekom vremenu priče da su Hrvati delili za novce diplome našim građanima kako bi što više obezredili Srbiju. Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, kompjutera, interneta itd svaki može da bude danas advokat, uslov je da ima dobar jezik i da bude za SNS.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker