U PODNE: U ponedeljak veliki protest u Velikom Gradištu

Udruženje za zaštitu životinja i životne sredine, “Zoja” i “Puž”, iz Velikog Gradišta, u ponedeljak 02. decembra u 12:00 časova u Gradskom parku kod česme, održaće protest “STOP teroru nad životinjama”.

Pozivaju se svi vlasnici i ljubitelji životinja, svi koji su protiv ubijanja i maltretiranja nedužnih, i koji cene život da se pridruže protestu sa svojim ljubimcima.

– Podignimo glas protiv trovača i ubica pasa i mačaka jer su oni članovi naših porodica i dužni smo da ih zaštitimo. Nadležni ćute a trovanje je krivično delo jer izaziva opštu opasnost po živote naše dece, ljubimaca i svih nas – , poručuju iz Udruženja “Zoja” i “Puž”, iz Velikog Gradišta.

S pravom iz Udruženja “Zoja” i “Puž” postavljaju pitanje: “Da li treba da nastrada neko dete da bi bili svesni opasnosti koju su ovi zlotvori izazvali?”

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. U zadnjih 10-ak godina, u Velikom Gradistu, otrovali su mi 6 pasa. Dao bih hiljadu evra, da saznam ko je trovac. Nista mu ne bih radio, samo bih ga naterao da pojede isto to, sto je dao psima.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker