OPERACIJA “HVATANJE IZDAJNIKA”: U Petrovcu na Mlavi, vlada recesija kao u vremenu UDBE i OZNE (VIDEO)

Institucija koja treba da bude primer normalnosti, tolerancije i razumevanja, u Petrovcu na Mlavi je postala predmet bezrazložne represije.

Foto: Screenshot

U Petrovcu na Mlavi, u toku je rekostrukcija krova gimnazije “Mladost”. Cena celokupne rekonstrukcije je 25 miliona dinara, a radove izvodi firma koja inače gradi mini-hidroelektrane. Umesto da je rekonstrukcija krova urađena tokom letnjeg raspusta, od juna do septembra, po lepom vremenu, bez kiše i kad deca ne pohađaju školu, ona je započeta u mesecu oktobru. Doduše, ostaje pitanje da li je rekonstrukcija uopšte bila potrebna?

Kiš koja nije u ovolikim količinama, kao poslednjih par dana, padala mesecima, napravila je veliki problem u zgradi gimnazije jer je voda procurela u hodnike.

Međutim, kako to u Srbiji obično biva na lokalu, umesto da se nadležni bave suštinom, što hitnijim radovima privoditi kraju rekonstrukciju krova i hitnom adekvatnom zaštitom od prokišnjavanja, napredne petrovačke SNS-ovce zaokupljene su pronalaženjem unutrašnjeg neprijatelja. Izvršena je sveobuhvatna istraga kao u vremenima UDBE i OZNE, ko je napravio sporne fotografije i snimak prokišnjavanja krova i curenje vode u hodniku zgrade.

U odlučnoj i koordinisanoj akciji pod šifrom “hvatanje izdajnika”, pregledani su svi snimci video nadzora nakon čega je došlo do “ribanja” nekoliko učenika kojima je zaprećeno smanjenjem ocene iz vladanja i ukorom.

Dolazimo do zaključka, da za SNS-ovce nije kriv onaj koji je doveo do toga da se rekonstrukcija krova na gimnaziji obavlja u mesecu novembru i samim tim do situacije gde se voda razlila po hodnicima, već je kriv onaj koji je na to ukazao!

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker