I ŠEF GOLUBAČKOG KARTELA U TOP 10: 88 visoko nazadnjačkih funkcionera na listi za odstrel iz Braničevskog okruga

Koliko je iskrena namera predsednika Vučića da se obračuna sa kancerogenim tkivom u redovima svoje stranke, s obzirom da se na listi za odstrel trenutno nalaze 88 visokih funkcionera iz Braničevskog okruga.

Ilustracija

Stigli smo i do toga da se zapitamo koju oblast života pomenuti da nije nazadnjački zatrovana, a ne izazvati gađenje kod naših čitalaca? Gde god da ih „otvoriš”, vlast u Braničevskom okrugu je redom, za zatvaranje, za zatvor, dugogodišnji. „Harmonija” tuge galerije neopevanih likova, pedantnih rasturača svega čega se dohvate, već poprima „biblijske” razmere. Koliko je iskrena namera predsednika Vučića da se obračuna sa kancerogenim tkivom u redovima svoje stranke, s obzirom da se na listi za odstrel trenutno nalaze 88 visokih funkcionera iz Braničevskog okruga.

Iako je nazadnjački šef golubačko-crnogorskog kartela na tom spisku na samoj ivici egzistencije, a kako je sam predsednik Vučić rekao na sednici Glavnog odbora SNS, da više neće tolerisati pojedince koji svojim delovanjem na bilo koji način narušavaju ugled stranke i deluju zarad sopstvenih a ne narodnih interesa, pokušaćemo u nastavku ovg teksta, iako svesni pod čijom je zaštitom, da ubedimo predsednika da je njegov nazadnjački šef golubačko-crnogorskog kartela izborio mesto među prvih TOP 10 na tom spisku za odstrel.

Dobro je poznata priča o dva mosta na reci Pek u ataru opštine Golubac. Pa onda uvođenje vanrednog stanja i nameštanje posla preduzeću PIM oko izgradnje novog objekta vrtića u Golupcu. Zatim prodaja putničkog vozila marke “Lada Niva” PIM-u kojom je upravljao nazadnjački šef golubačko-crnogorskog kartela predsednik opštine Golubac, Nebojša Mijović.

Nakon što je prodata “Lada Niva”, sledi nabavka vozila “Tojota Rav 4”, koja je bila vlasništvo sadašnje supruge Vlaste Neimar puta iz Salakovca, za potrebe nazadnjačkog šefa kartela i to neposredno po okončanju poslova oko asvaltiranja sela Snegotin i sela Žitkovica.

Pa onda imamo nenamensko trošenje sredstava mesne zajednice Golubac. Naime, novčana sredstva u više milionskom iznosu su sa računa mesne zajednice Golubac uplaćena na račun privatne firme koja je izvodila radove na šetno biciklističkoj stazi u Radoševcu gde nazadnjački šef poseduje plac i vikend kuću.

Malo je poznato i nameštanje poslova za privatnu firmu “JUKI” od strane nazadnjačkog golubačko-crnogorskog šefa kartela preko računa mesnih zajednica Vojilovo i Maleševo. Posipani su atarski putevi ovih sela. Takođe nameštena je kupovina kosilice za travu (mali traktor) preko privatne firme šurnjaje nazadnjačkog golubačko-crnogorskog predsednika opštine. Nebrojano puta nabavka alata i zaštitne opreme za JKP “Golubac” i radnike u javnim radovima.

Neposredan pritisak golubačko-crnogorskog predsednika opštine na odbornike da daju pristanak da se proda zgrada stare carine, poznate kao “Motel Vinci”.

Neposredan uticaj golubačko-crnogorskog predsednika na vlasnike privatnog zemljišta na trasi i u vetro parku Krivača. Veoma je poznat i problem sa privatnim zemljištem na donjoj bari u Golupcu i sporu sa vlasnicima. Lažiranje ankete u vezi novca dobijenog u akciji uzmi račun i pobedi. Lažiranje anonimne ankete i favorizovanje sela Krivača i izgradnja škole. Pa zamena tišleraja na Biblioteci i bioskopu u Golupcu, na mesnoj zajednici Dobra i još ponegde, koje je uradila firma iz sela Trnjane opština Požarevac, čiji je vlasnik, inače, lični prijatelj nazadnjačkog šefa golubačko-crnogorskog kartela predsednika opštine Golubac, Nebojše Mijovića…

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Nema samo Golubac crnogorsko-golubačku mafiju, već i Kučevo ima crnogorsko-kučevačku mafiju sa zajedničkim dvojcem Jokić-Perišić!

    1. Ovaj dvojac Crnogoraca Jokic i Perisic hara i opstinama Zabari, Petrovac, Pozarevac, Svilajnac, Majdanpek, Žagubica. Svuda gde ima nazadnonaprednjacke vlasti i gde moze nesto da se ukrade. Gde god idu oni se hvale kako Andrea Vucic stoji iza njih. Narod ne moze da ih smisli. Klasicni reketasi.

  2. Imaju u ekipi i vlaškog vojvodu iz Kučeva Noleta Janoševića koji se lepo uklopio u odabrano društvo? Ako institucije ove države ne preduzimaju ništa protiv ovog sadašnjeg rukovodstva braničevskog okruga onda nam džaba i Vučić i Vulin i svi ostali.

  3. Stvorili su mafijaški klan u Braničevskom regionu kome niko ništa ne može. Bahate se, reketiraju, prete, kradu…Hvale se da iza njih stoji Andrej Vučić. Volela bih da ta informacija stigne do Andreje. Verujem da bi ih sve počistio. Sa njima je neizdrživo

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker