SARADNJA SA VGSK: Jačanje crno-bele porodice!

Sa željom da crno-bela porodica bude čvrsta, a da se deca od malena okrenu pravim vrednostima, članovi UO FK Partizan, na čelu sa Draganom Trailovićem i prof. dr Rajićem, posetili su opštinu Veliko Gradište gde je upriličen susret sa Draganom Milićem, predsednikom opštine, i Vladimirom Štrbcem, predsednikom skupštine opštine.

Foto: Promo

Tokom razgovora, dogovorena je saradnja u više pravaca.

– Podela novih plastificiranih članskih karata na teritoriji opštine Veliko Gradište.
– Poseta mališana i prisustvo utakmici FK Partizan – FK Anortozis 9. decembra 2021. godine.
– Saradnja FK VGSK sa Omladinskom školom FK Partizan.
– Odigravanje utakmice u selekciji veterana između FK VGSK i FK Partizan u narednih deset dana.

Predstavnici FK Partizan su razgovore nastavili i u opštini Kladovo, sa Nikolić Sašom, predsednikom opštine, Ćeha Milanom, predsednikom komisije za sport i generalnim sekretarom FK Đerdap iz Kladova, i Mitrović Vladimirom, koordinatorom za rad mlađih kategorija FK Đerdap.

Na sastanku je iskazano zadovoljstvo zbog odličnog funkcionisanja saradnje sa Omladinskom školom FK Partizan koja je ranije uspostavljena, a takođe je dogovorena i podela novih plastificiranih članskih karata navijačima Partizana na teritoriji opštine Kladovo, kao i dolazak dece na utakmicu sa Anortozisom, 09. decembra 2021. godine.

Razgovaralo se i o obeležavanju jubileja 90 godina postojanja FK Đerdap, gde je učestvovao i Sladoje Bilav, jedan od najboljih fudbalera FK Đerdap svih vremena, koji je bio domaćin u obilasku hidrocentrale „Đerdap“, zajedno sa domaćinima i predstavnikom Turističke organizacije Kladovo.

(Tpknews.com/I.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker