TRAGEDIJA KOD POŽAREVCA: Nožem ubio suprugu, pa poginuo u sudaru sa kamionom

U selu Lučica kod Požarevca u petak popodne dogodila se teška tragedija, kada je Vladan Grdanović (37) iz Lučice usmrtio nožem suprugu Jelenu (37), a onda se autom sudario s kamionom koji mu je dolazio u susret.

Pokojni bračni par

Njihova tela preneta su na obdukciju, koja će ustanoviti tačan uzrok smrti. Za njima je ostao njihov maloletni sin, star 12 godina, o kome će brinuti Vladanovi roditelji i brat, koji žive u istom selu.

Supružnici Grdanović živeli su sami u svojoj porodičnoj kući. On je radio kao medicinski tehničar u požarevačkoj bolnici, a ona u jednoj prodavnici. Meštani pričaju da je Jelena prijavljivala više puta Vladana za nasilje i da je sada htela da se razvede od njega i uzme dete kod sebe. Vladanov otac, Novica Grdanović, rekao je da njegov sin ne bi mogao da živi bez deteta, jer je za njega mnogo bio vezan.

Vladanov otac Novica

– Oni su se nešto posvađali, pa ga je snaja prijavila policiji. Posle su išli u Centar za socijalni rad, ali se i pomirili. Međutim, opet je izbila neka svađa među njima. On nam je tada javio da ona hoće da se razvede i da mu uzme sina i da će on zbog toga da se ubije – kazao je Novica. On je rekao da su se sin i snaja lepo slagali i da su bili situirani, a uzrok poslednjih svađa nije mu poznat. Po selu neki meštani tvrde da je Jelena sumnjala da je muž vara, pa je zato pretila razvodom i uzimanjem deteta.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker