SMEJURIJA U BEČU: Turčin jurio Srbina bejzbol palicom zbog lažnih kovid pasoša

Državljanin Srbije (26) osumnjičen je da je Turčinu (44) prodao lažne kovid pasoše u Austriji, ali pošto mu nije dostavio neophodne kodove, Turčin je pretio da će ga nasmrt istući bejzbol palicom.

Foto: Profimedia

Klupko je počelo da se odmotava kada je 26-godišnji Srbin ušao u policijsku stanicu u Beču. Zadihan i vidno uznemiren ispričao je da ga jedan Turčin juri sa palicom da ga ubije, ispričao je zvaničnicima.

Ispostavilo se da je taj mladić u ponedeljak prodao šest lažnih kovid pasoša Turčinu po ceni od 1.000 evra, ali mu nije dostavio neophodne QR kodove.

Ubrzo nakon toga, u policijsku stanicu je došao i Turčin, pa su policajci morali da ih odvojeno ispitaju o svemu, piše austrijski portal Kronehit.

Iako je Turčin tvrdio da je priča o prebijanju palicom lažna, policajci su uspeli da pronađu ranac u kom se nalazila u obližnjoj kanti za smeće, a pored toga, kod Turčina je pronađan i lažan kovid pasoš.

Turčin je privremeno pritvore zbog opasne pretnje, a Srbin, koji je negirao da ima veze sa falsifikovanim dokumentima, pušten je na slobodu, uz krivičnu prijavu.

(Tpknews.com/Kronehit)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker