OTKRIVAMO: lokalni moćnici iz Šetonja ubili čoveka, pa zataškali uz pomoć funkcionera sa čela opštine Petrovac na Mlavi i policije!?

Poznati lokalni moćnici iz Šetonja kod Petrovca na Mlavi, na smrt prebili čoveka iz tog sela, i uz pomoć lokalnih petrovačkih funkcionera i policije, sve zataškali od javnosti.

Kako nezvanično saznajemo od našeg izvora, deda R.J. njegov sin D.J. i njegov unuk N.J. uz pomoć druga dva meštana Šetonja N.T. i A.Z. krajem prošle godine, na smrt su prebili D.J. iz Šetonja, i sve to do danas uspešno su uspeli da zataškaju uz pomoć lokalnih funkcionera sa čela opštine Petrovac na Mlavi i pojedinih službenika iz PS u Petrovcu na Mlavi.

Kako nam je ispričao naš izvor, deda R.J. njegov sin D.J. i njegov unuk N.J. uz pomoć druga dva meštana Šetonja N.T. i A.Z. krajem prošle godine, napali su D.J. u centru Šetonja. Međutim, D.J. je uspeo da im umakne, ali oni su ga sustigli ispred same kapije njegove kuće, gde su ga na smrt prebili.

[wpedon id=66270]

Pošto su osumnjičeni za ovo svirepo ubistvo, ovi poznati lokalni moćnici su uz pomoć lokalnih petrovačkih funkcionera sa čela opštine i pojedinih službenika iz PS u Petrovcu na Mlavi, uspeli da sve ovo zataškaju, otac ubijenog D.J. angažovao je poznatog beogradskog advokata Borivoje Borovića.

Kako nezvanično saznajemo, u ponedeljak 04. februara na saslušanje je bio načelnik policijske stanice u Petrovcu na Mlavi, zbog sumnje da je i on umešan u zataškavanje ovog ubistva.

Detaljnije u narednom izdanju…

(tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker