MUP RASPISAO KONKURS: Braničevski okrug dobija još policajaca! Evo kako da konkurišete!

Prijava na konkurs podnosi se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa, policijskoj upravi/stanici po mestu prebivališta kandidata.

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 400 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za potrebe Policijske uprave za grad Beograd.

Foto: MUP

Takođe, juče je raspisan i konkurs za upis 250 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku i to za potrebe policijskih uprava u Nišu, Pančevu, Subotici, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Požarevcu, Kikindi, Užicu, Kragujevcu, Kruševcu, Jagodini, Somboru, Zrenjaninu, Čačku, Zaječaru, Valjevu i Novom Sadu, saopštio je MUP.

Prijava na konkurs podnosi se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa, policijskoj upravi/stanici po mestu prebivališta kandidata.

Stručno osposobljavanje polaznika za obavljanje policijskih poslova traje 12 meseci i sprovodiće se sukcesivno po klasama.

Polaznik koji uspešno završi osnovnu policijsku obuku dobija uverenje i stiče mogućnost zasnivanja radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova u svojstvu pripravnika za policijskog službenika.

(Tanjug)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker