Milica Janković iz Požarevca pobedila u nagradnoj igri TOP-a. (FOTO)

U ponedeljak završena je nagradna igra požarevačke Turističke organizacije fotografije sa Cvetnom vilom i ramom, koja je organizovana u okviru 10. Sajma cveća, održanog u Požarevcu.

Pobednica Milica Janković

Pobednik ove nagrade određivao se putem fejsbuk stranice pomenute ustanove, a prvo mesto osvojila je fotografija koja je imala najviše lajkova.

Drugo mesto

Sedmogodišnja Milica Janković iz Požarevca, iz vrtića „Buba Mara“ ostvarila je tesnu pobedu pošto je prikupila 102 lajkova i za tri glasa nadmašila drugoplasiranu Lanu Stevanović, koja je imala 99 lajka, dok je trećeplasirana imala 74 lajka.

Treće mesto

Dan nakon završetka nagradne igre direktorka TOP-a, Jelena Vukazić pobednicima podelila je nagrade u vidu saksija sa raznolikim cvećem. Pobednica Milica Janković koja je sa mamom Marijom došla da primi nagradu u svom prvom obraćanju putem medija rekla je da je veoma srećna što je pobedila i da je još više raduje što je drugo mesto osvojila njena drugarica Lana, sa kojom ide u isti vrtić.

Pobednica Milica sa direktorkom TOP-a Jelenom Vukazić i nagradom

– Pobedila sam i to me raduje. Isto tako, raduje me što je i moja drugarica Lana osvojila nagradu za drugo mesto. Kao pobednica dobila sam dve saksije sa cvećem, u kojim su bili beli i roze cvetovi. Najesen polazim u školu i.mama me je već opremila za polazak u prvi razred, pošto mi je kupila ranac, keceljicu i triko za fizičko – rekla je pobednica i poručila da jedva čeka da pođe u školu.

TPKNEWS/M.Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker