PRITVOR ZA NASILNIKA: Tukao ženu, brata povredio nožem

U noći između Velike subote i Vaskrsa Stefan D. (25) iz Žagubice sa prebivalištvom u Požarevcu, u iznajmljenom stanu fizički je nasrnuo na svoju nevenčanu suprugu Mariju M. (20) preteći joj nožem da će je zaklati.

Foto: Ilustracija

Taj nasrtaj pokušao je da spreči nasilnikov dvadesetogodišnji mlađi brat ali je pri tom pokušaju zadobio lake telesne povrede u vidu površinskih posekotina od noža, koji je hteo da otme od brata kojim je pretio snaji.

Pre nastale situacije svi oni su pili alkohol i bili su dosta pripiti kada se Stefan iznervirao i pod dejstvom alkohola nasrnuo na svoju mladu ženu. Srećom, sve je prošlo bez težih posledica, ali je nasilnik uhapšen i u policiji je zadržan.

Nakon isteka zadržavanja predat je Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu gde ga je nadležni tužilac saslušao i predložio da mu se odredi pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke, što je sudija za prethodni postupak prihvatio.

Inače, pritvoreni Stefan do sada nije osuđivan ali je u decembru prošle godine pritvoren zbog nasilja u porodici nad suprugom koji je opet ponovio.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker