OČITA ZLOUPOTREBA POLOŽAJA U GOLUPCU: Crnogorski raspop uticajem izlistirao prioritete za odštetu na svojoj imovini

Usled velike štete koju su meštani Golupca i okoline pretrpeli od elementarne nepogode “grada” u toku je formiranje opštinskog tela/komisije za utvrđivanje visine štete na objektima građana.

Apartmani crnogorskog raspopa u Golupcu/Foto: Facebook/I.M.S.

Crnogorac, raspop Nebojša Mijović, predsednik opštine Golubac, kako Insajder Mile Sova saznaje od zaposlenih iz opštinske uprave, je uticajem na svoje zaposlene izlistirao prioritete za potencijalnu odštetu uključujući i svoju imovinu.

Inače, u Srbiji ovo je krično delo trgovina uticajem, jer isti direktno odlučuje ko će biti zaposlen u opštinskim organima. Verovatno crnogorski raspop misli da se Golubac nalazi u Crnoj Gori, a videćemo da li i nadležne ustanove misle isto kao i crnogorski raspop.

Takođe, ovo nije jedino krično delo za koje postoji vrlo jasna sumnja da je izvršio crnogorski raspop Mijović.

U turističkoj organizaciji Golupca se zapošljavaju isključivo stranački kadrovi, nakon usmenog razgovora u kancelariji istog i donošenja poklona što je vrlo lako proverljivo jer se odvija naočigled zaposlenih. Nakon čega bi deca posetilaca bila zaposlena, poneka i sa privilegovanim položajem u odnosu na već zaposlene.

Pod privilegijama nakon poklona misli se na skraćeno radno vreme, nepostojeći putni troškovi…

(Mile Sova)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Golupčani će mu dati sve i ćutaće i dalje jer su odavno raskrstili sa čašću i moralom. Živim za dan kada će Mijović platiti i Bogu i nečastivom za sve što je ukrao, ucenjivao i otimao.

    1. Taj dan će doći, tek kada Vučić izgubi vlast. Međutim, pre će Dunav poteći uzvodno, nego što će Vučić mirnim putem, kao nekada Boris Tadić, predati vlast. Jer kao što je Ana Brnabić rekla:”Nama je kristalno jasno, da ako izgubimo vlast, svi ćemo biti pohapšeni”.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker