UHAPŠEN: Policajac dilovao marihuanu

Četrdesetogodišnji I.S, saobraćajni policajac iz Bora uhapšen je pod sumnjom da je proizvodio i prodavao narkotike.

Saobraćajni policajac I.S. (40), iz Policijske uprave u Boru, lišen je juče slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

– Već izvesno vreme smo sumnjali da se I.S. bavi tim nečasnim radnjama – navodi izvor iz istrage. – Te noći smo imali dojavu da će probati deo ’’trave’’, pa smo mu napravili sačekušu. Snimili smo trenutak kada je naš kolega predao robu i uzeo novac, nakon čega se pozdravio sa ’’klijentom’’ i krenuo kući -.

Međutim, čim se vratio u svoj stan, njegove kolege su mu pozvonili na vrata. Kada im je I.S. otvorio vrata i kada ih je video, sve mu je bilo jasno.

– Pokazali smo mu nalog za pretres, nakon čega smo kod njega u džepu pronašli 37 grama marihuane – navodi naš izvor. – Uspaničen, I.S. nas je pitao: – Mogu li ja ovo da bacim i da zaboravimo da se ovo desilo. Nije ni slutio da bolje priznanje od tog nije mogao da nam da. Mi smo ga odmah priveli i podneli mu prijavu zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, nakon čega mu je određen pritvor do 48 sati – navodi naš izvor.

 

 

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker