UBIJENA SRPKINJA U BEČU: Telo pronađeno u stanu gde je živela sa sinom i suprugom!

Bečka policija otvorila je istragu ubistva Trsteničanke Suzane S. (36), čije je telo nađeno u sredu u stanu u Kaiserebertdorfer Strasse u Beču, a prema nezvaničnim saznanjima, obdukcija bi trebalo da bude obavljena danas. Nakon rezultata obdukcije biće poznato više detalja.

Foto: Privatna arhiva

Prema pisanjima lista “Kronen Zeitung”, 36-godišnja žena pronađena je mrtva u stanu u Simeringu, a osumnjičeni je suprug žrtve, N.S. (44), koji je uhapšen, i koji je u međuvremenu pušten na slobodu. Prema informacijama ovog lista, suprug je zatečen u stanu, a telo mlade žene otkrila je u služba hitne pomoći. Prethodno je, kako pišu mediji, N.S. sa balkona zatražio pomoć.

Prema informacijama policijskih zvaničnika, N.S. se do sada nije pojaljivao u kontekstima nasilja, ne isključuje se ni učešće treće strane, istraga je tek na samom početku. Tačan uzrok smrti još uvek se istražuje, ali kako se dodaje u jednom od tekstova, na vratu žrtve nađeni su tragovi davljenja, a registrovane su i povrede glave.

Komšije bračnog para su u šoku. Znaju ih kao prijateljski nastrojene, ljubazne ljude. Jedan od komšija, Ibrahim B. izjavio je za “Kronen Zeitung” da je reč o vrlo finoj porodici. Tokom epidemije, doživeli su tragediju. Roditelji N.S. preminuli su od KOVID-19.

– Roditelji su nedavno preminuli jedan za drugim-ispričao je između ostalog novinarima komšija Ibrahim B.

Kako se saznaje, Suzana S. bila je i profesionalno uspešna: radila je u arhitektonskom birou. Šta se dogodilo u sredu uveče u ulici „Kaiserebertdorfer Strasse“ iza vrata porodičnog apartmana, predmet je istrage, precizira list. Od početka godine, 11 žena nasilno su ubili njihovi partneri u Austriji.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker