UPOZORENJE ILI OSVETA: Uništen automobil sudije osnovnog suda u Velikom Gradištu!

Nepoznata osoba je u ponedeljak oko 18:00 časova bacila kiselinu na automobil sudije osnovnog suda u Velikom Gradištu, koji je bio parkiran na parkingu u gradu.

Kako saznaje “TPKNEWS”, u ponedeljak oko 18:00 časova nepoznata osoba bacila je kiselinu na automobil Aleksandra Rajovića, sudije osnovnog suda u Velikom Gradištu, i još tri automobila koji su bili parkirana pored njegovog auta na parkingu u gradu.

Na sva četri automobila na koje je bačena kiselina, je u potpunosti uništena farba. Odmah je o svemu obaveštena policija i tužilašto u Velikom Gradištu. Policija je odmah nakon prijave događaja izašla na lice mesta i izvršila uviđaj. Juče je policija pregledala snimke sa sigurnosnih kamera koje su postavljene u blizini mesta napada.

Kako saznajemo iz istrage, meta napadača bio je automobil sudije osnovnog suda u Velikom Gradištu, Aleksandra Rajovića, dok su ostala tri vozila koja su bila parkirana pored njegovog, kolateralna šteta.

Međutim, nadležni organi u Velikom Gradištu, za sada, ovaj incident su okarakterisali da se radi o krivičnom delu oštećenje tuđih stvari, koje se goni po privatnoj tužbi.Policija i tužilašto u Velikom Gradištu ispituju i motive incidenta, a ako se utvrdi da se radi o osveti nekog ko je nezadovoljan donetom presudom, od strane sudije Aleksandra Rajovića, onda će se delo prekfalifikovati i goniti po službenoj dužnosti.

(M.L.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker