IMA LI KRAJA OVOM BEZOBRAZLUKU: Ziđin bahato upada na privatne posede bez pitanja, dozvole i nadoknade

Nebojša Bačilović iz borskog naselja Brezonik već pola godine muku muči sa kineskom kompanijom Ziđin. Kineski investitor koji je već svima dobro poznat po skandaloznom poslovanju u Srbiji ne prestaje sa bahaćenjem.

Foto: Screenshot/Facebook

Bačiloviču je na njegovoj zemlji bez dozvole i pitanja, na prostoru gde je nekad tekla rečica i bio put, niklo ruglo koje je uzrpacijom privatne svojine napravila kompanija Ziđin.

Kineska kompanija je na privatnom posedu postavila i cev za koju Bačilovič smatra da je planirano da se iz nje ispušta „ko zna šta“.

Iz Ziđina su našli za shodono da na Nebojšinoj zemlji naprave put, pre više od pola godine i od tada traje borba da se ova nepravda ispravi.

– Uništili su zdrav potok u kome je ranije bilo rakova. Sada ispuštaju industrijske vode koje su zagađene ko zna čime i na koji način i to sve protiče našim parcelama – kaže Nebojšin kum za NovaS i dodaje da iz Ziđina tvde da je sve vraćeno u prvobitno stanje i da nemaju više šta da rade.

Na parceli je nekada rastao holandski šipurak ali sada se jedva prolazi kroz imanje. Bačilović i njegov kum su planirali da na parceli otvore malu fabriku za preradu drveta što nakon upada kineske kompanije i prekopavanja parcele nije više izvodljivo. Očekuju rekaciju nadležnih kako bi se ispravila nepravda koja im je učinjena.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Pa zar Vam nije jasno da će nam Kinezi uzeti sve na kontu dugova koje je napravio njegova visost AV. To je tek početak.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker