OTKRIVENA JOŠ JEDNA PREVARA: Predsednik Vlaške stranke “MOST”, ojadio naivne gastarbajtere! (FOTO)

Da je Slobodan Perić, predsednik Vlaške stranke “MOST” jedan od najgramzivijih od petrovačkih lokalnih kabadahija govori i novootvorena afera o kojoj se po petrovačkim kuloarima na veliko priča.

Slobodan Perić, predsednik Vlaške stranke “MOST”

Naš reporter je proveravajući gradske priče došao do sagovornika iz opštinske uprave koji je želeo da ostane anoniman a koji nam je ispričao da mu je muka više ovakvih funkcionera sa lažnim diplomama koji ne umeju da sastave prostoproširenu rečenicu.

– Takvi ljudi su sramota za našu opštinu – , kaže naš sagovornik, inače jedan od ozlojeđenih službenika uprave koji ponavlja ono što svaki dan čujemo a to je da nepismeni sa kupljenim diplomama zauzimaju direktorska i rukovodeća mesta a obrazovani i stručni rade po ugovorima o delu za minimalnu platu.

Foto: Privatna arhiva

– Perić je sinonim u Petrovcu na Mlavi za takvog funkcionera. Da sramota bude veća od strane predsednika Duška Nedinića postavljen je za direktora Kulturno-prosvetnog Centra, dakle nepismeni Perić treba da nas kulturno uzdiže i obrazuje – , kaže naš sagovornik.

– Tu nije kraj, naravno, lažnu diplomu diplomiranog ekonomiste u Prištini je kupio i svom sinu, Denisu Periću i na volšeban način ga je zaposlio u EPS-u u Požarevcu gde je napredovao do izvršnog direktora, postavio ga je i za člana Opštinskog Veća jer ako tata prima tri plate, zašto sin nebi bar dve – , kaže naš sagovornik.

Foto: Privatna arhiva

Po rečima našeg sagovornika Denis Perić je i predsednik Mesne Zajednice Manastirica što je suprotno zakonu o Agenciji za borbu protiv korupcije.

Proveravajući ove navode, redakcija TPKNEWS-a je došla do saznanja da je Denis Perić o čijoj bahatosti smo već pisali član Opštinskog Veća i predsednik MZ Manastirica i da nije prijavio svoju imovinu Agenciji za borbu protiv korupcije.

Ovih dana Slobodan Perić organizuje Vlaški Bal, sada već tradicionalnu manifestaciju na bazenu OLIMPIK, a prema rečima našeg sagovornika cena ulaznice je 25 evra. Od tih 25 evra Perićima ostaje najmanje pet evra po osobi. S obzirom da gastarbajteri vole da se provedu pred novu godinu, nije ni čudno da se za zabavu prijavi veliki broj ljudi, ove godine njih oko 600.

Plakata

Prostom matematikom kada 600 pomnožimo sa 5 evra, dolazimo do Perićeve zarade za jedno veče od 3000 evra. Otuda, kaže naš sagovornik ove godine nema nijednog sponzora jer je prošlih godina i novac od sponzora ostao Perićima a priča se i da je ostatke hrane i pića Perić sutradan skupljao i službenim kolima odvezao kući kako bi danima jeo. Čak ni opštinari ni Vlaški Savet nisu opredelili ni dinar za sponzorstvo zbog toga, iako ih je Perić uredno na plakati obeležio kao pokrovitelje.

Ista takva zabava se u Boru, Žagubici, Kučevu organizuje za 1500 do 2000 dinara po osobi. Tako da gospodo naivni Vlasi, dajte pare Periću.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker