SVEDOCI LAGALI POLICIJU: Ubijeni Srbin u Beču nije dobacivao devojkama, uhapšeno nekoliko osumnjičenih!

Perica Gavrilović nije ubijen jer je dobacivao devojkama, povod je mnogo ozbiljniji, a to je višegodišnja netrpeljivost Albanaca prema našim ljudima u Beču.

Foto: Printscrin/Facebook

– Perica Gavrilović nije ubijen jer je dobacivao devojkama, povod je mnogo zbiljniji, a to je višegodišnja netrpeljivost Albanaca preme našim ljudima u Beču – kazao je jedan od očevidaca strašnog ubistva koje se desilo u noći između petka i subote kad je Albanac izbo nožem Pericu i njegovog prijatelja.

Gavrilović je nakon napada preminuo, a njegov drug se nalazi van životne opasnosti.

Kako kaže jedan od očevidaca, u toj ulici je uvek bilo tuča i svađa.

– Video sam koškanje na ulici, ali nisam znao o kome je reč niti da li napadač ima nož. Nije mi bilo čudno, jer u ovoj ulici ima dosta tuča i napadača. Kasnije sam primetio da Albanac skače na Pericu i da ga ubada nožem u grudi. Bile su tu dve devojke, među njima i jedna plavuša obučena u belo. Napadači su ubrzo pobegli, a Perica je sa drugom ležao na asfaltu – rekao je očevidac.

Odmah nakon incidenta izleteli su konobari iz Gavrilovićevog kafića, i odmah su nazvali policiju.

– Perica je bio sav krvav nije mogao ni reč da kaže. Samo jednom je uzdahnuo i mislim da je tad već bio mrtav. Kasnije sam čuo od žene, koja je sve videla sa prozora, da je čula jednu od devojaka kako nakon napada viče Albancima da beže. Njih dve su lagale policiju da ne poznaju napadače, ali sam čuo da su sve kasnije priznale i da napad nije imao veze sa dobacivanjem – rekao je svedok.

Bečka policija je zahvaljujući video-nadzoru došla do identiteta osumnjičenih, i privela je nekoliko osoba koje su povezane s napadom u kome je ubijen Perica Gavrilović (31) i teško povređen njegov prijatelj Almir (29), a otkriveni su i novi detalji. Kako saznajemo, policija je otkrila da je svađa između Almira i osumnjičenog za ubistvo počela u kafeu „Spejs“, gde je nastradali Gavrilović bio jedan od vlasnika.

Ugostiteljski objekat u vlasništvu ubijenog Gavrilovića / Foto; Facebook

Među uhapšenima su Albanac A. S. (28), koji je rođen u Đakovici, još jedan Albanac, tri devojke koje su bile s njima u društvu, ali i ostali koji su na bilo koji način imali kontakt sa osumnjičenim za napad.

PORODICA GAVRILOVIĆA ŠOKIRANA JE VESTIMA IZ BEČA

– Ne mogu da veruju da je njihov Perica, koji nikad nikom ništa nažao nije učinio, stradao na ovakav način. I Almir je bio miran i povučen i nikom nije jasno zašto se svađa zbog devojaka završila ovako tragično – pričaju poznanici porodice.

Oni dodaju da će Perica biti sahranjen u rodnom mestu u blizini Bele Crkve.

NIJE PRVO UBISTVO

U ulici gde se ubistvo dogodilo lokale imaju isključivo Srbi i Hrvati.

– Tako je godinama unazad, Albanci zajedno sa Čečenima dolaze i ucenjuju srpske vlasnike lokala. Traže da za njih prodaju drogu, što naši ljudi odbijaju, u tom slučaju uzimaju reket. Policija ih ne dira, tako da smo potpuno nezaštićeni. Ovo, nažalost, nije prvo ubistvo. Za Uskrs je ubijen brat jednog od naših vlasnika lokala. Konstantno izazivaju tuče, a policija, kada treba da dođe, kao u filmovima stigne kada je već sve gotovo – tvrdi naš sagovornik.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker