VUČIĆ STIŽE U POSETU: Predsednik sutra u obilazak Požarevca, Velikog Gradišta i Golupca

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra radove na izgradnji brze saobraćajnice od petlje Požarevac, preko Velikog Gradišta, do opštine Golubac.

Predviđeno je da predsednik počne obilazak radova u 08:30 časova, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Inače, 5. jula na Srebrnom jezeru svečano je obeležen značajan jubilej – 175 godina Čitališta, preteče Narodne biblioteke “Vuk Karadžić“ Veliko Gradište.

Pored mnogobrojnih lokalnih funkcionera SNS-a, bitnih ljudi iz MUP-a, pravosuđa kao i ministarstva, među zvanicama na svečanoj proslavi jubileja našao se i jedan počasni tajni gost, Boško Savković, pisac i novinar, koji je uhapšen pre mesec dana jer je nosio transparent na kom je bila lutka „obešenog predsednika Srbije Aleksandra Vučića“.

Naime, Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon hapšenja sa Boškom Savkovićem zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, u skladu sa kojim je okrivljenom izrečena uslovna osuda, a on je pušten na slobodu.

Postavili smo pitanje – Da zna Vučić da je jedan od njegovih, može se reći, krvnih neprijatelja bio počasni tajni gost njegovih naprednjaka, šta bi rekao? Ili, šta bi uradio? Saznaćemo sutra.

(Tpknews.com/Tanjug)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Gostujuci u jednoj emisiji Vučic je rekao da ne poseduje ništa od nekretnina,jedino sto zeli i ima nameru da kupi neku “malu” kućicu pored Dunava na relaciji V.Gradiste-Kladovo.Njena vrednost neće prelaziti vrednost preko 1.000.000 evra.😄😄😄

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker