Prvi fudbalski kamp Fondacije Selte iz Viga u Velikom Gradištu (VIDEO)

Juče je u Sali SO Veliko Gradište, zvanično predstavljen prvi zajednički fudbalski kam Fondacija Selte iz Viga i FK “VGSK” iz Velikog Gradišta.

Opština Veliko Gradište, Fondacija Selte iz Viga i FK “VGSK” iz Velikog Gradišta će u periodu od 6. do 10. februara 2017. godine u Velikom Gradištu organizovati prvi zajednački fudbalski kamp.

Kamp je namenjen za dečake i devojčice uzrasta od 4 do 15 godina. Na kampu će sa polaznicima raditi treneri po metodologiji španskog fubalskog kluba Selta.

Između ove tri zainteresovane strane potpisan je sporazum o saradnji, za koju se potpisnici nadaju da će se nastaviti i u narednim godinama.

Milorad Ratković, predstavnik Fondacije Selta iz Viga, nekadašnji igrač Crvene Zvezde iz njenih najboljih dana naglasio je da postoji obostrani interes kako Selte iz Viga tako i Srbije. Srbija je treća zemlja posle Brazila i Argentine koja je dala najviše internacionalaca koji su svojim radom i odnosom prema igri zadužili ovaj slavni španski klub.

Predsednik FK „VGSK“ Nenad Stojanović je izrazio zadovoljstvo zbog predstojećeg kampa i izrazio nadu da će polaznici kampa naučiti puno na prepodnevnim treninzima i poslepodnevnim radionicama na kojima će učiti o osnovama sportske kulture.

Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić napomenuo je da je Veliko Gradište grad kulture i sporta. Kulture zbog virtuoza Vlastimira Pavlovića Carevca i glumice Žanke Stokić a sporta iz razloga što se preko hiljadu mladih bavi sportom. „Niti manje mesto, niti više sporta“ zaključio je on.

Prijava za kamp koja traje do 1. februara moći će da se preuzme u prostorijama FK „VGSK“ kao i na sajtu opštine Veliko Gradište. Uplata po detetu je 200 eura na ziro račun koji se nalazi na prijavi. Svi polaznici će besplatno dobiti dres, šorts i štucne koji će za ovu priliku biti specijalno napravljenu u znaku dva kluba Selte iz Viga i FK „VGSK“.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker