STANJE NA PUTEVIMA: Višesatna čekanja na Batrovcima (VIDEO)

Na graničnim prelazima sa Hrvatskom i Madjarskom jutros je zabeležen pojačan intenzitet saobraćaja i duža zadržavanja vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, na izlazu iz Hrvatske, zadržavanja su oko pet sati, a ista situacije je i na GP Šid gde su kolone vozila duge par kilometara.

Zadržavanja vozila ima na graničnom prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju iz Madjarske gde se čeka oko 90 minuta. Na graničnom prelazu Kelebija čeka se oko sat vremena. Na prelazima sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bugarskom saobraćaj je pojačan, ali zadržavanja ;nisu duža od pola sata.

AMSS je upozorio vozače da problem u vožnji ovog jutra prave vlažni kolovozi, poledica i niske temperature.

Do 30. decembra 7.00 do 17.00 na Avalskomi putu izvodiće se radovi na sanaciji ulegnuća, a u toku izvodjenja radova, saobraćaj će se odvijati u oba smera, uz naizmenično propuštanje vozila.

Produžavaju se radovi na periodičnom održavanju nadvožnjaka preko železničkih pruga Beograd-Niš i Trupale-Popovac, deonica Niš (Severni bulevar) – Niš (Trupale), do 18. januara.

TPKNEWS/Beta

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker