SMEDEREVKA OSUĐENA USLOVNO: Kupila diplomu medicinske sestre i 3 meseca radila u smederevskoj bolnici

Protiv N.Č. (27) Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je, nakon uspešno sprovedene istrage tokom koje su prikupljeni svi relevantni dokazi, podnelo optužni predlog zbog krivičnog dela falsifikovanje isprave i presudu kojom je N.Č. poglašena krivom i izrečena joj je uslovna osuda, kao i mera bezbednosti oduzimanja predmeta.

Foto: Depositphotos/XiXinXing

Utvrđeno je da je osuđena nabavila, a potom i upotrebila falsifikovanu diplomu jedne srednje medicinske škole u Beogradu, sa zvanjem medicinska sestra – tehničar, i istu priložila uz molbu za obavljanje pripravničkog staža u bolnici i upravo na osnovu takve lažne isprave zaključila ugovor o volontiranju sa navedenom ustanovom za vremenski period od 04.06.2018. godine do 04.09.2018. godine.

Osuđena je u navedenom periodu pripravnički staž obavljala na odeljenju za neurologiju, odeljenju za produženo bolničko lečenje, kao i na odeljenju za neourologiju.

Na svu sreću, niko je nije primio u radni odnos jer je na vreme otkrivena. Istina, koliko je zaista na vreme znaju pacijenti kojima je u međuvremenu „pomagala“.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Pročitajte i
Close
Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker