SMEDEREVKA OSUĐENA USLOVNO: Kupila diplomu medicinske sestre i 3 meseca radila u smederevskoj bolnici

Protiv N.Č. (27) Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je, nakon uspešno sprovedene istrage tokom koje su prikupljeni svi relevantni dokazi, podnelo optužni predlog zbog krivičnog dela falsifikovanje isprave i presudu kojom je N.Č. poglašena krivom i izrečena joj je uslovna osuda, kao i mera bezbednosti oduzimanja predmeta.

Foto: Depositphotos/XiXinXing

Utvrđeno je da je osuđena nabavila, a potom i upotrebila falsifikovanu diplomu jedne srednje medicinske škole u Beogradu, sa zvanjem medicinska sestra – tehničar, i istu priložila uz molbu za obavljanje pripravničkog staža u bolnici i upravo na osnovu takve lažne isprave zaključila ugovor o volontiranju sa navedenom ustanovom za vremenski period od 04.06.2018. godine do 04.09.2018. godine.

Osuđena je u navedenom periodu pripravnički staž obavljala na odeljenju za neurologiju, odeljenju za produženo bolničko lečenje, kao i na odeljenju za neourologiju.

Na svu sreću, niko je nije primio u radni odnos jer je na vreme otkrivena. Istina, koliko je zaista na vreme znaju pacijenti kojima je u međuvremenu „pomagala“.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker