SSP POŽAREVAC: Gradonačelniče, da li je tačno da ste učestvovali u izbornoj kampanji SNS od vrata do vrata u Zaječaru?

Povodom video snimka iz Zaječara gde su se juče održali lokalni izbori, a čiji su glavni akteri gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović i gradski većnik iz Požarevca Bojan Dinić, Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu ovim putem gradonačelniku Požarevca i povereniku Gradskog odbora SNS u Požarevcu Saši Pavloviću postavlja sledeća pitanja:

Logo
  1. Da li je autentičan video snimak koji se u toku jučerašnjeg dana mogao videti na društvenim mrežama, a na kome se jasno vidi da Vi i gradski većnik iz Požarevca Bojan Dinić učestvujete u izbornoj kampanji SNS od vrata do vrata u Zaječaru u toku izbornog dana i u toku zakonom propisane izborne tišine, kršeći propise i izborna pravila?
  2. Da li je tačno da ste kao gradonačelnik Požarevca, ali i poverenik Gradskog odbora SNS u Požarevcu poveli u Zaječar 45 Požarevljana zaposlenih u javnom sektoru, koji su u toku izbornog dana učestvovali u izbornoj kampanji Srpske napredne stranke od vrata do vrata, takođe kršeći na taj način propise koji predviđaju izbornu tišinu u toku izbornog dana?
  3. Da li je tačno da je više desetina građana zaposlenih na određeno vreme u javnom sektoru u Požarevcu bilo regrutovano na punktu SNS-a u Jugovićevoj ulici u Požarevcu radi uznemiravanja građana Zaječara, koji su u toku čitavog dana dobijali telefonske pozive radi izlaska na izbore i glasanja za SNS, te se postavlja i pitanje odakle Vam brojevi telefona i ostali poverljivi podaci građana Zaječara?

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Požarevcu postavlja gradonačelniku ova pitanja, jer ukoliko je ovaj snimak autentičan, te ukoliko su i svi ostali navodi tačni, smatramo da se na taj način grubo narušava ugled grada Požarevca, koji i inače u prethodnih devet godina ne beleži vidljive rezultate ni po jednom pitanju od opšteg interesa po Požarevljane.

GRO Stranke slobode i pravde Požarevac

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Išli ko prosjaci od vrata do vrata, koja bruka i sramota. Postavlja se vrlo ozbiljno pitanje da li smo mi kao narod toliko glupi pa još uvek se nadamo da će nas ovakvi usrećiti? Nikad pa nažalost ni tad!

  2. nema nama spasa, stidim se ovog okruga, države srbije, opštine kučevo, sram vas bilo bednici prerušenih radikala.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker