SKANDALOZNO OTVARANJE SMOTRE HOMOLJSKI MOTIVI: Guskina ćerka opelješila opštinski budžet za izložbu

Dr Ivan Rajičić vodi politiku opštine Kučevo iz skandala u skandal. Iako sa jedne strane puni svoje, ali i džepove hotelsko – rođačko – kumovskog naprednjačkog kartela infrastrukturnim ulaganjima, sa druge strane krajnje bahato pljuje narodu u lice.

Foto: e-kučevo

U jeku afere “Vesna guska” koja već godinu dana potresa opštinu Kučevo i zbog koje preti da padne lokalna vlast, dr Rajičić odlučuje da najstariju smotru u Srbiji – Homoljske motive otvori Milica Padni (Pudney), ćerka Vesne Stanković poznatije kao Vesna Guska.

Milica Padni, udata u Australiji vratila se u Srbiju nakon što je njena majka Vesna guska izvršila nezapamćenu prevaru i pljačku u Kučevu da bi sada uživala u blagodetima pokradenog novca. O tome svedoči Vesnino bahato i nonšalantno vozikanje po gradu u crvenom kabrioletu, kao da je zaposlila 200 ljudi, a ne da je opustošila opštinski budžet za 70.000 evra.

Za Milicu Padni se veoma dobro zna da su joj cene u foto studiju koji ima u Australiji previsoke čak i za Australijske standarde. Dr Ivan Rajičić i organizacioni odbor Homoljskih motiva kriju koliko su Milici Padni platili za ovu izložbu kojom se u jeku afere sa njenom majkom sramotno otvara najstarija manifestacija u Srbiji.

Građani znaju da je Milica Padni školska drugarica dr Ivana Rajičića, predsednika opštine Kučevo, tako da se nazire i jasna veza predsednika opštine sa Vesnom guskom koja se kao ponosna majka hvali na Fejsbuku samostalnom izložbom svoje ćerke.

Niko ne zna dokle će građani Kučeva da trpe ova poniženja lokalne vlasti, ali minimum koji građani očekuju jeste da u jeku afera koje potresaju ovaj maleni grad i lokalnu vlast izložba Milice Padni, ćerke Vesne guske bude otkazana u čast svih građana opštine Kučevo.

Sada sve ostaje na predsedniku opštine Kučevo da odluči i pokaže do koga mu je više stalo i da li će i na ovaj način da opravda poverenje koje su mu građani dali.

(Tpknews.com/Laki Pingvin)

PROČITAJ I

15 Komentari

  1. Sigurno nisu ispod 10.000 evra jer je njena mama Vesna guska dala Aci karitisti toliko novca pa red je da Rajicic kao njen školski drug pomogne školsku😄

  2. Ovaj Rajičić je skroz pošandrcao,čovek nezna kuda bije zreo je za smenu,biće upamćen kao najgori predsednik u istoriji Kučeva.

  3. Prvo, on je uz pomoć sile došao na tu funkciju, drugo, on se baš za ništa ne pita. Svi građani opštine Kučevo znaju da je Rajčić samo sluga kod gazda Perišića i ništa više.

  4. Шта доктор Иван Рајчић зна о вођењу општине? Па он је лош и у ономе зашта се школовао. Дечко није баш чист

  5. Stidim se sto sam glasao za Srpsku naprednu stranku i Vucica kad mirne duse posmatraju pljačku do ludila koje se desava u Kucevu

  6. Prava “KOZA NOSTRA” rodjačko kumovskog klana. Žalosno je gledati kako uništavaju sve pred sobom. Privatizovani opštinu

  7. Izgleda da Kučevljani nemaju “kokošije proizvode”. U suprotnom, svi bi izašli na ulice i srušili bagru. Što bi naši stari rekli:”Selo je uvek jače od svatova”.

  8. Milica Padni nije kriva, mlada je umetnica i treba joj pružiti priliku da pokaže svoje stvaralačke mogućnosti, posebno što je rođena Kučevljanka. Tipičan je primer predstavnika ovog kraja, Vlajna i Srpkinja. Ako je bilo malverzacija, za to su najveći krivci Rajčić i Mikić i njih treba strpati u zatvor

  9. Rajcic ko troglavi Arapin, Malo su mu dve medicinske sestre nego bi hteo I umetnicu. Mnogo je doktore to zamalu opstine kao Kucevo. Nije kao Velimirovic da napada devojke Po hodnicima opstine, to mu je plus. Vidi jadan da se njegovim sefovima blizi kraj pa pojurio u pljacku. A svuda su njegovim potpisi, na svim nalozima I na svim ugovorima. Kad ce Kastrum da proradi, kad se Kecman vrati iz manastira? Da vidimo u subotu ko ne zna za sramotu pa ide u hotel na rucak. Ode Jos DVa miliona na racun hotela, imace pare da plati JKP vodu. Odbornika vise nice napolju nego unutra. kao na zadnjoj skupstina Koja je odrzana Bez kvoruma, do Ili su zadnju plati Bez rada pa mogu da se caste kod Jarca, rolovana kozetina u sosu od Zeke I dimljena jaretina na Bumbarovoj bukvi.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker