DRAMA KOD GOLUPCA: Vatrogasci izašli na intervenciju, a zaboravili da napune cisternu sa vodom!

U subotu oko 21:00 sat, požar koji je tokom dana buknuo u opštini Kučevo, zahvatio je i jedan salaš u selu Krivača.

Ilustracija

30. marta, u toku dana, buknuo je požar u opštini Kučevo, koji se zbog jakog vetra, tokom večernjih časova, proširio i na teritoriju opštine Golubac.

Kako saznaje Insajder Mile Sova od izvora iz golubačke policije, nakon primljene dojave o požaru oko 21:00 sat, Vatrogasno-spasilačkoj jedinici iz Golupca trebalo je skoro puna četiri sata da stignu do salaša u Krivači.

Nakon dolaska vatrogasaca, požar je bio u razbuktaloj fazi, nažalost, čoveku je ceo salaš izgoreo. Da tragedija bude još veća, vatrogasci su na intervenciju došli sa praznom vatrogasnom cisternom jer hidrant u Vatrogasnoj stanici u Golupcu ne radi.

Inače, kako navodi izvor Insajdera Mileta Sove, hidrant za punjenje vatrogasne cisterne u Vatrogasnoj stanici u Golupcu ima već više dana kako ne radi. Opštinska uprava je već obaveštena da je hidrant u kvaru i da treba hitno da se popravi, međutim, predsednik opštine raspop Mijović Nebojša, poručio je da popravka hidranta za sada mora da sačeka, jer u opštinskoj kasi trenutno za to nema para.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker