SASTANAK ODLOŽEN, BLOKADA OSTAJE: Lakoverni poljoprivrednici Braničevskog okruga, opet izvisili!

Poljoprivrednici iz Braničevskog okruga danas su imali zakazan sastanak u kabinetu predsednika kako bi razgovarali o problemima sa kojima se suočavaju i o svojim zahtevima, međutim, satanak je odložen za ponedeljak.

Blokada magistrale

Nedeljko Savić, predsednik Udruženja poljoprivrednika „Stig“, kaže da su jutros iz Ministarstva pozvali i zatražili da se sastanak odloži za ponedeljak zbog iznenadnih okolnosti koje nisu mogle da se predvide.

“U ponedeljak videćemo šta će nam reći. Protest koji je zakazani za utorak 28. jun i blokada saobraćaja za sada ostaju, a tada ćemo na protest izaći sa kombajnima” rekao je Nedeljko Savić, predsednik Udruženja poljoprivrednika „Stig“.

Podsetimo, poljoprivrednici Braničevskog okruga su do sada dva puta organizovali protestne vožnje kroz Požarevac sa blokadom saobraćaja na magistralnom putu između Požarevac i autoputa, tražeći da ih neko od nadležnih primi i uključi se u rešavanje njihovih problema, koji se odnose na cenu, otkupu i izvozu pšenice i promeni politike subvencionisanja primarne proizvodnje.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Koje obećanje je ispunio AV? Država je u dugovima do guše,sve što je rađeno u ovoj državi u poslednjih godina uzimani su krediti,državi Srbiji se uopšte ne piše dobro,sns nas je dovela do bankrota. Podržavam seljake u protestima i poručujem im da ne odustanu jer će ih opet prevariti.

  2. Svi normalni u ovoj državi trba da podrže i poljoprivrednika i radnike jer ovo sada postaje pitanje opstanka. Oni koji su za ovu lopovsku vlast ne treba žaliti. Narode budi se krajnji je čas.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker