EPS SE RASPADA, A ONA SE SNIMA ZA TIKTOK: Pokrenut disciplinski postupak protiv Maki Mačkice

Marija Đorđević Petrović, iliti Maki Mačkica kako sebe naziva na Instagramu, proslavila se prethodnih dana zahvaljujući snimku na kojem je vidimo kako igra. I to ne bi bilo ništa čudno da Maki nije zaposlena u Elektroprivredi Srbije i da zavodljivi ples u kombinezonu nije snimljen za vreme radnog vremena.

Foto: Instagram/makimackicka

Iako Maki prilično bezbrižno igra dok se snima, izgleda da će zbog snimka snositi određene posledice.

Naime, kako pišu mediji, protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.

Podsetimo, mediji su objavili priču o Mariji Đorđević Petrović, zaposlenoj u EPS-u, koja radno vreme provodi uz snimanje plesa za TikTok.

Na društvenim mrežama su se pojavili navodi da je Maki Mačkica posao dobila preko veze i to sa platom od 100.000 dinara.

Marija je očito veliki ljubitelj društvenih mreža, pa osim TikToka, koristi i Instagram, gde objavljuje prilično izazovne fotografije.

Tek nakon što je priča o ovoj nesvakidašnjoj radnici EPS-a dospela u javnost, to preduzeće pokrenulo je disciplinski postupak protiv nje zbog povrede radne discipline, piše Direktno.

Iako je EPS pokrenuo postupak, ostaje nejasno kakvim kvalifikacijama je dotična Marija uspela da dođe do plate od 100.000 dinara, na uštrb građana, poreskih obveznika.

Kada se vidi ko je sve zaposlen u EPS-u i za koje svote novca, nije ni čudo što je ovo preduzeće potpuno uništeno i na ivici bankrota.

(Tpknews.com/Direktno)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Znate li koliko je ovakvih “mačkica” zaposleno u EPS-u. Više vremena provedu preko stola nego za stolom i to je javna tajna. A tek u državnim organima. Devojke za zabavu a narod plaća.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker