HAOS NA ZLATIBORU: Uhapšeni sinovi poznatih biznismena iz Požarevca zbog prinude i oružja

Užička policija uhapsila je M.S. (24) iz Pančeva i S.I. (21) i M.S. (20) sinove poznatih biznismena iz Požarevca neposredno nakon što su, kako se sumnja, mladića (22) pokušali da uvuku u automobil na ulici na Zlatiboru i da mu uzmu novac na ime neraščišćenih dugova.

Ilustracija/Foto: MUP Srbije

Sumnja se da su oni sinoć mladića presreli na ulici na Zlatiboru i pokušali da ga nateraju da uđe u njihov „BMV”, koji je imao „blinkere”, tražeći mu, pritom, 2.000 evra, na ime kamate i novca koji je pozajmio od S. I. i M. S, saopštio je MUP.

Kako je saopštila policija, kada ih je jedna prolaznica ugledala, oni su joj rekli da su policajci i da se udalji, a 22-godišnjak je uspeo da se otrgne i pobegne.

Vrlo brzo, policija ih je našla i uhapsila, a kod njih su pronađena dva gasna pištolja i metalni „bokser”.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela lažno predstavljanje, prinuda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Nemojte vise da stavljate ovakve naslove. Ili navedite čiji su sinovi ili nemojte da mrsite ” sinovi poznatih biznismena “. Koga lazete i navlačite sa ovakvim naslovima ?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker