RUSI PODIGLI SPOMENIK SLOBODANU: Marko Milošević u javnosti posle više od 20 godina (VIDEO)

Sin bivšeg predsednika Srbije i Savezne republike Jugoslavije Slobodana Miloševića, Marko Milošević, pojavio se u javnosti nakon više od 20 godina.

Screenshot/Twitter

Naime, on je prisustvovao otkrivanju spomenika svome ocu u Moskvi u društvu osnivača i vođe moto kluba „Noćni vukovi“ Aleksandra Zaldostanova.

Zaldostanov je inače bliski prijatelj predsednika Rusije Vladimira Putina.

Na njegov poziv, Milošević, za kojim je na snazi poternica Interpola, održao je kratak govor čiji je snimak isplivao u javnost.

„Kao što je na ovoj tabli napisano, mi smo nažalost bili proba onoga što se dogodilo u Rusiji i što se sada događa u Ukrajini. Jugoslovenska kriza, jugoslovenski ratovi su isti, samo je ovo sada u Ukrajini ubrzana varijanta. Mi smo, nažalost, bitku izgubili, ali rat, nadam se, nismo. Na našim greškama i na našoj sudbini, Rusi su naučili lekciju i pobedićemo! Za pobedu“, rekao je Milošević, dok je neko pored njega dodao „Srbina čuva slava i Bog“, a Zaldastanov pokazao tri prsta.

Marko Milošević se u Srbiji sumnjiči za učešće u organizovanom kriminalu. Posle svrgavanja režima njegovog oca 5. oktobra 2.000. godine, otvorena je mogućnost za ispitivanje poslovanja mlađeg Miloševića.

Međutim, on je samo dva dana kasnije napustio Jugoslaviju. Sa lažnim pasošem je pokušao da ode u Peking, ali je 9. oktobra deportovan u Rusiju.

Ukoliko bi Marko Milošević došao u Srbiju, on bi zbog raspisane poternice trebalo da bude uhapšen.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker