ŽAGUBICA: Počela sa radom besplatna škola fudbala u Krepoljinu (VIDEO)

Važnost sporta u životu naših najmlađih sugrađana i njihovo usmeravanje ka sportskim aktivnostima od najranijeg uzrasta je od velikog značaja i neophodno pre svega za kvalitetno provođenje vremena, zdrav i kvalitetan život, a kod onih najtalentovanijih i najvrednijih – i za postizanje vrhunskih sportskih rezultata.

Zahvaljujući podršci lokalne samouprave i uz prisustvo predsednika opštine Žagubica Safeta Pavlovića i predsednice SO Olivere Pauljeskić, u Krepoljinu je u ponedeljak, 17. aprila, počela sa radom besplatna škola fudbala u okviru Sportsko – fudbalskog udruženja ‘’Gornjak’’ koja je u startu okupila blizu 50 najmlađih igrača, a čiji je rad i funkcionisanje povereno proverenim sportskim stručnjacima.

Oduševljenju najmlađih igrača nije bilo kraja, a svoj sportski duh pokazali su već na prvom treningu jer su, uprkos veoma hladnom vremenu, pažljivo pratili uputstva svog budućeg trenera i izrazili neskriveno zadovoljstvo zbog svojih prvih profesionalnih koraka na terenu.

Polaznici se za učešće u školi fudbala mogu i dalje prijavljivati, sa kompletne teritorije opštine, a donja granica za učešće je uzrast dece 2010. godišta.

TPKNEWS/SO Žagubica

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker