RAZVOJNI PUT JEDNOG KASAPINA: Ko je zapravo direktor KJP Golubac kome je Šijan sručio punu kantu fekalija po vratima

Miroslav Milošević, zvani Miša Pura iz sela Klenja kod Golupca, svojevremeno kasapin u klanici na rasadniku u Golupcu, a kako kad i u mesarama u Golupcu i MZ-u. Dugogodišnji član SPS-a. Zatim perjanica SPO-a. Veliki bukadžija u peto oktobarskim promenama kao član DS-a, preko grupe građana do SNS-a i titule direktora.

Miroslav Milošević direktor JKP Golubac/Foto: Facebook

Da podsetimo, poznati filmski režiser Nikola Šijan koji je ušao u svet ugostiteljstva u Golupcu, isprovociran (ne)profesionalnim odnosom komunalnog preduzeća sručio je u ponedeljak punu kantu FEKALIJA po vratima direktora ovog preduzeća u Golupcu.

Šijan već duži vremenski period pokušava da otkloni problem sa kanalizacionom mrežom u svom restoranu na obali Dunava. I naravno, za stručnu pomoć i podršku obratio se kome drugom nego komunalnom preduzeću u Golupcu. Međutim, kako oni nisu umeli i mogli da reše problem, tako je Šijan vidno uvređen i oštećen odlučio da javno opomene direktora Miloševića.

Inače, Miša Pura je čovek koji do dolaska na funkciju nije imao felera, sada slovi za sivu eminenciju raspopa Mijovića predsednika opštine Golubac.

Prema tvrdnjama našeg sagovornika, Mijović je i od ministarstva dobio mišljenje da Milošević ne zadovoljava po kvalifikaciji da bude direktor, ali nadaleko je poznato muvanje v.d. rešenjima a Pura upravlja preduzećem iz senke. Čovek koji je meteorski napravio uspon od Vlajkovog mesarskog panja u Peku do vladara u komunalnom.

Po dolasku u preduzeće koje je bilo u velikoj krizi, vrlo brzo uz pomoć ja tebi ti meni nabavlja auto marke Yugo skala 55. vrednosti 1.000 evra. Počinje da puši firmirane cigarete a ne secani duvan, na beganje.

Miša Pura postaje galantan u organizovanju jela i pila za odabrano društvo. Sada vozi “Reno fluence” koji je plaćen Bibo caru 15.000 evra, rukovodi KJP-om i ponaša se osiono uz amin raspopa Mijovića, a kupio je i plac u prvoj zoni vikend naselja Vinci.

(Tpknews.com/M.S.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker