UHAPŠEN U ITALIJI: Srbin nokautirao medicinsku sestru i karabinjera

Muškarac poreklom iz Srbije uhapšen je u italijanskom gradu Miranu u blizini Venecije jer je 1. januara 2017. pretukao medicinsku sestru (52) i karabinjera u lokalnoj bolnici.

Srbin je nasrnuo na sestru u nervnom rastrojstvu jer nije imao zdravstveno osiguranje.

Kako prenose italijanski mediji, muškarac je došao u Hitnu pomoć miranske bolnice. Međutim, kada su medicinske sestre pokušale da mu objasne da nije njihov osiguranik, pobesneo je.

– Počeo je da viče, preti i vređa sestre. Toliko je bio van sebe da je u jednom trenutku i fizički nasrnuo na jednu od sestara. Starijoj ženi je najpre opalio šamar, a zatim ju je nekoliko puta udario u lice i glavu. Sestra je zadobila nekoliko modrica, otoka i hematoma – preneli su italijanski mediji reči izvora iz bolnice.

Po dolasku karabinjera u bolnicu na poziv medicinskog osoblja, Srbin je odmah nasrnuo i na njih, i jednog karabinjera je nokautirao sa dva udarca pesnicom u glavu pre nego što je bio savladan.

Uhapšeni nasilnik odranije je poznat policiji.

– Određen mu je pritvor do sedam dana zbog prebijanja medicinske sestre i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti – kažu u policiji.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker