13. APRIL PRELOMNI TRENUTAK: Najave da će SNS ubaciti svoje provokatore u pokušaju da izazove incidente

Prvi potpredsednik Narodne stranke i poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da će miting opozicije 13. aprila u Beogradu biti „prelomni trenutak u borbi za promene koje vlast ne može da spreči“ i pozvao građane da tog dana ne nasedaju na provokacije koje vlast „priprema kako bi proteste prikazala kao nasilne“.

„Postoje najave da će u subotu vlast pokušati da ubaci na miting svoje provokatore koji bi izazvali incidente. Pozivam građane da 13. aprila ostanu mirni, kao što su i bili protekla četiri meseca. Aleksandar Vučić i njegov kriminalni režim su u panici jer znaju da ih posle pada s vlasti čeka pravda“, rekao je Aleksić televiziji Naša.

Aleksić je dodao da je vlast krenula u borbu protiv sopstvenog naroda zabranom autoprevoznicima da 13. aprila prevoze građane na miting, ali se „u narodu probudio inat“ i svi nezadovoljni će tog dana doći u Beograd redovnim autobuskim linijama, vozom ili svojim automobilima.

„Režim pokušava sve kako bi opstao na vlasti, ali nema im spasa, Srbija se probudila. Pitanje je dana kada će Vučić pasti s vlasti, a kada će taj dan doći zavisi i od broja ljudi koji će 13. aprila doći u Beograd. Građani više neće da trpe da se kriminalni klan koji upravlja Srbijom bogati preko korupcionaških poslova i pljačkom narodnog novca“, rekao je Aleksić.

Aleksić je naveo da 13. april „neće biti poslednji dan“ u borbi protiv vlasti, i istakao da Savez za Srbiju i organizatori protesta imaju detaljan plan za naredni period.

„Protesti neće stati dok ne budu ispunjeni naši zahtevi, prvenstveno oslobađanje medija i fer izborni uslovi. Mislim da će 2019. godina biti prelomna u borbi za promene“, rekao je Aleksić.

(Tpknews.com/Danas)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker