ČIKA FIRUL SE JAVLJA: “Da ne brinu dušebrižnici iz Kučeva, širim bratstvo i jedinstvo smoju koleginicu Tanju”

Povodom teksta “TRAŽI SE FIRUL: Kučevački član Veća za sport kao da je u zemlju propao” koji je objavljen na našem portalu, osećajući moralnu dužnost prema građanima koji su se zabrinuli, oglasio se saopštenjem, koje prenosimo u celosti, kučevački član Veća za sport Dragoljub Firulović-Firul.

Dragoljub Firulović-Firul/Foto: Privatna arhiva

– Čika Firul je dobro i na Dunav je na pecanje. Uživam u prirodu i troškarim ovo sitno što me partijska drugarica Sanja ubacila na budžet.

Očekivanja za na budžet su mi bila veća, ali kad drugarica kaže da tako mora, samo je ja i kolega Siniša Čvarak slušamo.

Od sport u Kučevo nema ništa, pa uzmem po neku zahvalnicu da se vidim da sam tu i da Sanja okači na Fejsbuk. Mi socijalisti u poslednjih 20 godina u Kučevo nismo ništa radili, al volimo da budemo trn u zadnjicu ovim iz naprednjaka. Ćutimo i pravimo se mrtvi ko lisice, jer ko ne radi taj ne greši. A narod glasa nešto sitno da i mi imamo neke sitne pare. Nama je dobro u Kučevo i mi nećemo da menjamo ništa, al hoćemo da budemo u svaku čorbu mirođija.

To što pričaju da sam špijun nije tačno, samo slušam abrove i beležim u tefterče što stalno nosim, jer moju partijsku drugaricu čitav život samo to zanima, zato i ostala ceo život u Kučevo, al joj zameram što se oblači ko za cirkus, sramota mi kad idem kod ljudi da agitujem, kaže neće da glasaju zbog nje, al oće zbog Dačića.

Da se ne ljuti moj prijatelj Aca, ekipa mu ne valja, ali Čika Firul daje podršku. I Aca mi se zahvali sa dva tri kila kobasica i po neku sarmu u zimu što ostane od veselje.

Ovo što neko priča za šamponče, ja moram da demantujem i da kažem da ja to ne koristim. Perem kosu samo sa vodu od potopljenu koprivu, a te šampončiće koristi ova omladina po opštinu. Priča Raša kafa da Mikić uzima najviše, al možda laže.

Čika Firul sve radi samo prirodno i pojede po jednu afričku šljivu svaki dan, jer afrička šljiva ne pada, mora da se povuče da se ubere.

Forma nije baš da je vrhunska, ali s afričku šljivu imam elan kao omladinac u Titovu brigadu.

Koleginica Tanja/Foto: Privatna arhiva

Zato sam ja na Dunav sa moju koleginicu Tanju što je šef internet tima kod naprednjaka. Širimo bratstvo jedinstvo, a Tanja je iskusan pecaroš. Ona vadi ribu, ja je obradim tokom dana i uživamo u večeru uz belo vince u moju kamp prikolicu u Dobru.

Da ne brinu dušebrižnici iz Kučeva, prilažem sliku s moju tovarišku Tanjušku, a kad se vratim u Kučevo će da pravimo ribolovački savez, a moj kolega socijalista za poljoprivredu ima da podstakne voćarstvo zasadima s afričku šljivu na ove vrućine.

Kad nam istekne mandat čika Firul obećava da će se povuče iz politike, jer nisam ja u te godine da terate sprdnju samnom, ali i Tanjuška će pa će da uživamo u ovu ljubav i mir što smo našli pod stare dane. Od SPS i onako više nema ništa. Moj drug Zoka teška pijandura, Žića iz Mustapić ga upustio u čabar, a Sanju zanima samo fotelja i moda za budale.

Budite mi dobro i ne brinite za čika Firula, poneo je baterije. Aj pa tako da mi budete zdravi i samo domaće neprskano – poručuje čika Firul u svom saopštenju.

2 Komentari

  1. Dobro čika Firul,kad svršiš ovaj završiš sa to kecanje ovaj pecanje sa ribu kod Tanju,ne moj mnogo da se umaraš,jer te čeka onaj posao da promeniš one radijatore kod Acu karatistu.I pazi čika Firul kad Tanju okidaš ovaj skidaš tu ribu sa udice gledaj da to bude iz zadovoljstva ne mo se mnogo dokazuješ da te ne strefi infrakt.Izvini što grešim u pisanju pa brkam neke reči,važno da si ti živ i zdrav i da dobro odradiš domaci zadatak sa Tanju.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker