PUNIM GASOM: Predsednik Homoljske „Severne Koreje“ pokrenuo cirkus predizbornih obećanja

Zborovi građana u mesnim zajednicama “Gornjak” Krepoljin i “Pobeda“ Osanica, održani su prema najavljenom raspored u subotu, 13. jula.

Foto: Screenshot youtube

Skupovima je predsedavao lično Safet Pavlović, predsednik opštine Žagubica poznatijom kao Safetova Homoljska „Severna Koreja“.

Na zborovima je Safet najpre podsetio prisutene šta je urađeno u prethodnoj godini na području tih mesnih zajednica, kao i na području cele opštine, a takođe su izneti i planovi za naredni period, da ne bi zaboravili na to kada na narednim izborima treba da izađu na glasanje.

U Krepoljinu uveliko traju radovi na izgradnji nove policijske stanice, a otpočeli su i radovi na rekonstrukciji zgrade gde će biti smešten novi vrtić za decu. U oba naselja najavljena je sanacija udarnih rupa i asvaltiranje novih ulica.

– Poštovani građani, doneo sam odluku da u narednom periodu češće razgovaramo o situaciji u našoj opštini, da evidentiramo probleme i nađemo rešenja, da budemo u toku sa svime što vam smeta i što bi ste želeli da se unapredi u opštini. O svemu tome razgovaramo od sada i na zborovima građana, koji su već održani za naselja Sige, Milanovac, Krupaja, Bliznak, Krepoljin, Osanica…a biće održani u svim naseljima. Pozivam građane ovom prilikom da se odazovu zborovima u što većem broju. Ovaj način komunikacije biće praksa u nerednom periodu na svaka tri meseca -, rekao je Safet i upitao prisutne građane: – Da li vam se dopada i ovakav način komunikacije? Znate da sam takođe uvek na raspolaganju i u kancelariji u Žagubici i Krepoljinu, kao i na telefonu -.

Građani su iskoristili ovu priliku da postavljaju pitanja, da u direktnom razgovoru sa predsednikom iznesu eventualne probleme i razgovaraju o načinu njihovog rešavanja.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker