PIŠAJ PO SIROTINJI: Nole Vlauca ima veću platu od premijera i predsednika države?!

Još se nije stišala bura u Centru za kulturu “Dragan Kecman” u Kučevu posle donetog rešenja ministra finansija Siniše Malog kojim je naloženo direktoru Zlatanu Zabukovcu da u roku od 30 dana, broj zaposlenih u ovoj ustanovi svede na minimum i tako smanji enormno pljačkanje budežta.

Novica Janošević-Vlauca/Foto: Screenshot YouTube/Facebook

Izmišljenim ugovorima o delu koji služile za izvlačenje novca u korist kučevačkog rođačko-kumovskog kartela, se potvrđuju glasine da je pod dirigentskom palicom predsednika opštine Kučevo dr Ivana Rajčića i njegovog zamenika Nenada Mikića ova opština potonula u ozbiljnu korupciju i kriminal.

Svakim danom u CK “Dragan Kecman” isplivavaju novi izmišljeni ugovori o delu gde su pored više od dvadeset odbornika kučevačkog parlamenta i nebrojenih rođaka i bliskih prijatelja aktuelne vlasti nalazi i poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kučevo, Novica Janošević sa mesečnim primanjima od 80.000,00 dinara.

Iz ugovora o autorskom radu koji je Novica Janoševića zaključio sa direktorom CK “Dragan Kecman” saznali smo da je Janošević već duže vreme bio angažovan na poslovima koreografa folklornih grupa Duboka i Voluja, poslovima asistenta koreografa folklornih grupa i prvog ansambla Centra za kulturu kao i da “ispita” interesovanje mladih za glumu uz obavezu da kasnije organizuje amatersko pozorište.

U razgovoru sa članovima folklornih društava iz Duboke, Voluje i Kučeva nismo dobili potvrdu da je Janošević obavljao te poslove.

Pored ovog angažovanja Janošević je angažovan i u Nacionalnom savetu Vlaha gde obavlja funkciju predsednika sa pozamašnim primanjima i stalno je zaposlen u JKP Kučevo na poslovima rukovodioca gradskog zelenila i održavanju gradskog groblja, takođe sa ogromnom platom. Uz to član je komisije za planove gde u proseku mesečno dobija oko 40.000,00 dinara. Da li ima dodatke i na funkciji poverenika OOSNS Kučevo nismo uspeli da saznamo, mada za deset godina upravljanja ovom partijom pred članstvom nijednom nije opravdao utrošena sredstva.

Tačan iznos Janoševićevih primanja znaćemo kada dobijemo odgovor od Poverenika za informacije od javnog značaja a uskoro se očekuje i reakcija Agencije za borbu protiv korupcije. Dok ne stigne zvanična potvrda za koliko Novica Janošević “voli” Kučevo u narodu se nagađa da njegova primanja premašuju cifru od 300.000,00 dinara mesečno ili preko 30 hiljade evra godišnje. Njegova primanja su veća i od primanja predsedika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Da se zaključiti da Janošević ima mnogo veću mesečnu “zaradu” nego naši gastarbajteri na privremenom radu u državama zapadne Evrope. Profesori, lekari, pravnici, inženjeri, policajci, trgovci, zanatlije, vozači, penzioneri i ostali koji žive u ovoj opštini ne mogu se ni uporđivati sa njim.

Posle svega ovog što smo saznali i svakodnevnog suočavanja sa nemaštinom, reči Novice Janoševiča a i svih ostalih oko njega “mi radimo u interesu građana i oni su jedini koji treba da daju sud o našem radu” baš onako paraju uši i duboko nam vređaju inteligenciju.

(Dopisnik1 tpknews.com iz Kučeva)

PROČITAJ I

80 Komentari

  1. Strašno, strašno, strašno da strašnije ne može biti. Osnovni bi red bio da se obrati građanima i da im lijepo objasni koja su njegova djela da bi nam uzeo tolike novce. Ako je on normalan i ako neko misli da je ovo normalno onda smo mi skroz nenormalni? Predsedniče Vučiću, preduzmu nešto dok nije kasno.

  2. Šta li bitanga radi sa toliko paruština? Da li on zna da mu u ovoj opštini deca gladuju, nemaju za najosnovnije potrebe. Sram te bre bilo da te sram bude, da li uopšte imaš dušu u sebi?

  3. Ovaj čovek za 18 godina vrzmanja u politici nije uradio ništa za naše mesto,politika mu je služila samo za lično bogaćenje.

  4. Čitaš li Ćuko ovo,ti si najveći krivac što si ovog uzdigo i napravio političara od njega da bi ti na kraju “zabio nož u leđa”? Kaješ li se bar malo Milekiću?

  5. Nikakav čovek, ravan nuli, pravi se važan kao da je neko i nešto a ne vredi ni k…u vode. Na našu veliku žalost takvi nam danas odlučuju o našim životima.

  6. Janos ima primanja od preko 70 studentskih stipendija mesecno. Malo li je, sram ga bilo a mom detetu dodelio 4300 mesecno. Kako ga bre nije sramota da se pojavljuje u narodu?

  7. A zabororili ste da spomenete njegovu suprugu Dušicu koja je direktor osnovne škole u Voluji i dobija osamdeset hiljade mesečno. Zaposlila u školi Kurtu i Murru bez škole direktno iz štale

  8. Sve,sve,ali da mi je neko rekao da Novica koji ima 150 kila da je u folkornoj sekciji ja bi mislila da me laže ali ugovor drugo kaže😂

  9. Gde li jos ima primanja Novica Janosevic saznace se,ali ono sto se prica u stranci da je redovno skupljao clanarinu za SNS ali nigde nema papira da je taj novac i predao stranci.

  10. Sve sto su pokrali jednog dana doci ce na naplatu i morace sa kamatom da vrate.Novica,Rajicic,Mikic,sigurno ce zavrsiti tamo gde im je i mesto a to je Zabela.

  11. Lepo sam mu rekao,Nole komšo,vrati se onom poslu koji si i ranije radio a to je špricanje svinja.Ali nije hteo da me poslusa pa kad bude zaglavio u zatvoru e onda ce da bidne kasno i bice sto te bre komšo nisam poslusao.

  12. Lepo sam rekao kume,vrati se poslu koji si ranije radio kao veterinarski tehnicar,špricaj svinje,ovce,krave,manse politike ali on nije teo da me poslusa.

  13. Puna je Srbija takvih neobrazovanih I neprosvećenih bitangi koji dolaze na vlast ne radi dobra za narod već samo da bi pljačkali.
    Ovoga pod hitno treba počistiti i staviti ga gde
    mu je mesto.

  14. Ovo je čista krađa,čist lopovluk na delu. Častan i pošten čovek ovo nikako ne bi mogao sebi da dozvoli. Stidi se Janoševiću! Ua lopove!

  15. 😀Zaista ne znam da li je g.Janošević ekspert za narodne igre, kola,nošnje,frule, da li zna da svira na list ili da igra fudbal na štulama….
    ali to znaju Kučevljani i ljudi iz okolnih sela.
    Ali znam da je na jedan veoma konkretan način i po samoj funkcijii koju obavlja i upućen da se bavi i ,kako ga sami GRAĐANI celog ovog regiona Istočne Srbije zovu ,
    ,,KORIDOROM ŽIVOTA,,
    ILI strogo cenzurisanim
    ,,ZABRANJENIM KORIDOROM,
    TRANSEVROPSKIM ,,
    (Atlantski okean-Crno more)
    MULTIMODALNIM
    (autoput, železnički koridor, rečni Dunav-Majna -Rajna , intremodalni koridor (npr. kontejnerski))
    SAOBRAĆAJNIM KORIDOROM -ISTOK (CRNOMORSKIM KORIDOROM).
    Naime,opšte je poznato da transevropski saobraćajni koridori ,a i saobraćajice uopšte, dakle putevi,pruge ,itd…,
    NEMAJU ETNIČKU PRIPADNOST .
    VEĆ SE SVI ONI PRAVE ZA SVE GRAĐANE I PRIVREDU I NJIHOVO MEĐUSOBNO POVEZIVANJE
    …MULTIETNIČKO, REGIONALNO INTERNACIONALNO …itd..
    Pa je to naravno i slučaj i sa ovim
    ,,KORIDOROM ŽIVOTA,
    ILI ,,strogo cenzurisanim
    ,,ZABRANJENIM KORIDOROM,
    CELOG ovog DEMOGRAFSKI, EKONOMSKI ,SOCIJALNO,EKOLOŠKI..
    IZDIŠUĆEG regiona Istočne Srbije i POGRANIČNOG regiona Republike Srbije.
    Ali takodje je poznato i to da u SAOBRAĆAJNO-EKONOMSKOM prostoru ovog TRANSEVROPSKOG koridora
    koji
    VRAĆA REPUBLIKU SRBIJU NA CENTRALNU GEOSAOBRAĆAJNU POZICIJU,
    A TIME I NA CENTRALNU GEOEKONOMSKU POZICIJU ,
    NA BALKANU I JUGOISTOČNOJ EVROPI…
    živi ili iz njega potiče i OGROMNA VEĆINA naših građana Republike Srbije koji su pripadnici Vlaške etničke zajednice.
    Uz puno i ogromno poštovanje svih onih koji su dali doprinos Srbiji u njenoj istoriji i bez obzira na njihovu etničku pripadnost..
    takodje je opšte poznato da su Vlasi kao celokupna etnička zajednica JEDINI
    zajedno sa Srbima , i to ko zna koliko puta iznova, lijući krv,znoj i suze, rame uz rame i bez uzmaka stvarali ,gradili ,branili,stvorili ,odbranili i izgradili državu Srbiju…
    Imajući u vidu SVE prethodno navedeno,
    kao i neke pokušaje zloupotreba ovog Projekta i transevropskog koridora u smislu širenja otrovnih dezinformacija i lažnih i ogavnih etničkih kontroverzi …
    obratio sam se i formalnim-pismenim putem g.Novići Janoševiću u cilju
    DOBIJANJA JASNOG I KONKRETNOG STAVA Vlaškog nacionalnog saveta(VNS)
    o najvećem egzistecijalnom značaju ovog TRANSEVROPSKOG ,,KORIDORA ŽIVOTA,,
    CELOG ovog regiona Istočne Srbije i
    koji je od NAJVEĆEG mogućeg GEOSTRATEŠKOG INTERESA za Republiku Srbiju,
    , kao i za etničku zajednicu Vlaha Srbije koja u ogromnoj većini (i oni u matici i oni u dijaspori) živi ili potiče iz saobraćajno ekonomskog prostora ovog TRANSEVROPSKOG KORIDORA.
    Samatram da je stav Vlaškog nacionalnog saveta (VNS) o ovom TRANSEVROPSKOM koridoru,
    osim što je u najbukvalnom smislu EGZISTENCIJALAN za najveći deo Vlaške etničke zajednice u Srbiji,
    kao i za povratak njenog velikog dela iz dijaspore u svoj zavičaj i svoju Srbiju.
    takođe i nesumljiv ,konkretan ,dostojanstven i odlučan čin i primer pravog patriotizma i pripadnosti Srbiji ,kakvi su oduvek i kroz milenijume i vekove i krasili etničke Vlahe Srbije.
    Od g.Novice Janoševića, predsednika Vlaškog nacionalnog saveta(VNS) za koga znam da lično i oduvek, i u meri svojih mogućnosti , podržava ovaj ,,KORIDOR ŽIVOTA,,
    CELOG ovog IZDIŠUĆEG regiona Istočne Srbije, dobio sam uveravanja da će STAV Vlaskog naciuonalnog saveta(VNS) o ovom za Republiku Srbiju MAKSIMALNO ZNAČAJNOM GEOSTRATEŠKOM KORIDORU,
    biti donet u najkraćem mogućem vremenu.
    Tačka .
    Od tada je prošlo mnogo,mnogo vremena….
    Ovim bih samo želeo da na potpuno javan i transparentan način podsetim g.Janoševkća…
    na jedno od njemu poznatih osnovnih načela i principa Projekta ,,MS Koridor Istok
    (Crnomorski koridor),, koje glasi :
    ,,Sve vlasti ,stranke,funkcije su veoma važni…
    ali prolazni…
    .A GEOSTRATEŠKI KORIDORI SU VEČNI ,, .
    Na ISTO TO bi želeo takodje da podsetim i ovo DRUGO i suprotstavljeno krilo SNS iz Kučeva,koje je toliko aktivno i istrajno na ovom Portalu TPKNEWS u svojoj borbi da dodje na vlast u Kučevu…
    Jer možete se na vlasti menjati i Vi iz SNS po vašim frakcijama, a svi ostali …još 114 puta…
    Bez ovog TRANSEVROPSKOG ,KORIDORA ŽIVOTA ,,i strogo CENZURISANOG
    ,,ZABRANJENOG KORIDORA,,
    OPSTANAK, OPORAVAN I RAZVOJ
    CELOG ovog IZDIŠUĆEG regiona Istočne Srbije, pa ni Kučeva…NE POSTOJI.
    I džabe je taj …. ,, flaster na ustima,, ….
    Pozz.iz 🚞 . Nenad Čolović.sr.
    ..

    1. Nenade,znaju svi da od TRANSEVROPSKOG KORIDORA ISTOK bar sto se tice Kuceva je mrtav,zaslugom Novice i ostalih clanova SNS,nego objasni ti gradjanima opstine Kuceva posto si izgleda dobro upućen koje je to DRUGO SUPROSTAVLJENO KRILO koje zeli da dodje na vlast a ti uzivaj u penziji i pozdravi to PRVO VLADAJUCE KRILO!

    2. Ovde se ne radi o drugom krilu već o krađi narodnih para,čovek potpisao lažni ugovor o delu i za taj ugovor prima svakog meseca po 80.000 dinara a uopšte ne radi taj posao za kojo ga građani plaćaju.

    3. Gospodine Čoloviću, podržavam vaše napore za izgradnju autoputa koji bi prošao i kroz Kučevo. Od onog dana kada je Janošević okrenuo leđa Milekićiu, od tada se i stalo sa ovom inicijativom u opštini Kučevo. Sada je u opticaju brza saobraćajnica koja bi se nadovezala na Dunavsku brzu saobraćajnicu što je čista nebuloza. Ideju je plasirao Aleksandar Perišić preko koordinatora Jokića pa do Vučevića gradonačelnika Novog Sada koji je potpredsednik SNS. Cilj je da se turisti usmere na Dunav Tumane i pećine u Kučevu. Lično ne podržavam ovu ideju i smatram je sumanutom bez perspektive. Jedino rešenje je autoput koji je po vašim rečima “Koridor života” i slažem se sa takvim mišljenjem. Janošević za vreme njegove vladavine nije zabio jedan kolac u zemlji a mnogo toga je uništio. To što on zgrće toliko novac za ništa je čisti kriminal.

  16. Lele,lele,šta radi taj Janoš i njegovi partijski pajtaši Rajicic i Mikic.Pa oni bre treba da budu osudjeni zbog lopovluka na 40 godina robije.

  17. Ако је ово тачно, баш је велика срамота?! Шта тај човек уопште ради за толике паруштине? Ко је он? Јел Србија нормална држава?

  18. 😀 Poštovani g.Dule Crni….vidim da imate najbolju nameru što izuzetno cenim
    ..Ali nema potrebe da mi objašnjavate lokalne prilike u Kučevu u vezi TRANSEVROPSKOG
    MS Koridora Istok (Crnomorskog koridora)…niti te brze magistrake uz Dunav…..kao i o učešću lokalnih kučevačkih kadrova ili uticajnih ljudi u svemu tome…
    Razlog je što je to meni sve potpuno poznato,
    kao i što SVI ti črethodno navedeni ljudi iz Kučeva nemaju APSOLUTNO NIKAKAV PA NI NAJMANJI UTICAJ
    na ove i ovako velike infrastrukturne projekte…
    NITI SU GA IKADA IMALI.
    a posebno na TRANSEVROPSKI ,,KORIDOR ŽIVOTA,,..
    Jer morate razumeti da su recimo na trasi ili u SAOBRAĆAJNO-EKONOMSKOM PROSTORU ovog koridora…ČETIRI UPRAVNA OKRUGA….
    i da je Kučevo samo jedna, i to jedna l manjih, opština u celom tom prostoru..
    ( Borski,Braničevski,Zaječarski ,Podunavski….dakle ukupno 17 opština i gradova) …😀
    Dakle Opština Kučevo JESTE PRVA Opština ili grad
    U OVOM REGIONU
    Istočne Srbije u kojoj je održana JAVNA PREZENTACIJA ovog GEODTRATEŠKOG koridora….
    Posle nje u ovom regionu ih je bilo par desetina J S IM GRADOVIMA I OPŠTINAMA ..i to ne samo opštinskih..igradskih ,već i u črivrednim komorama,stručnim institucijsma,upravnim okruzima..itd…
    A to što ja pišem ovde na ovom portalu
    TPK NEWSje upućeno GRAĐANIMA CELOG Braničevskog okruga.. pa naravno i Kučeva….
    jer svi to čitaju što je i normalno , i interesuje ih .njihov ,KORIDOR ŽIVOTA,,…a NE MOGU na drugom mestu ništa o njemu da saznaju…
    JER JE NAJSTROŽIJE CENZURISAN..😀
    Razumete…?
    Jedino što mogu da Vam preporučim i uputim Vas kao normalnog i pristojnog čoveka je sledeće:
    Ako ste Vi u mogućnosti , ili neko ko Vam je blizak…izadjite na OTVORENU JAVNU
    FACEBOOK Grupu AUTOPUT ISTOČNE SRBIJE…na koju SVAKO MOŽE DA UĐE..
    i na njoj je više od 3.500 članova sa imenom i prezimenom..a među njima i trocifren broj Kučevljana, i višestruko (u hiljadama ) veći broj pratilaca nego članova te Grupe…
    I na toj FACEBOOK GRUPI AUTOPUT ISTOČNE SRBIJE….imate čitavu ,,BIBLIOTEKU,, najrele sntnijih dokumenata,tematskih mapa,trasa,objašnjenja i komentara o ovom ,,KORIDORU ŽIVOTA,, …pa polako to čitajte i analizirajte….i znaćete SVEšto vas interesuje o ovom,,Koridoru životoa,,…a i bar 5 puta više od dovoljog…😉 Vama srdačan pozdrav

  19. 😀😀😀 …a ovi kučevački Rambo, Roki,Betmen, Spajdermen …i ostali heroji iza tastature …
    Neka pitaju po komšiluku to što ih interesuje… Nije valda da se i toga plaše…
    Pa Kučevo je malo,minijaturno… i bezbednije od mamine kuhinja…a oni heroji.
    Šta bi bilo tek da žive Negotinu ili Knjaževcu……
    a o velegradims Požarevcu..ili Zaječaru i da govorim… 😂😂,😂😂
    I neka pozdrave OBA ta krila SNS u Kučevu …
    a i ono treće u rezervi ..
    .što bi da CEMETIRA CEO KUČEVO I CEO ŽVIŽD SA NOVOM CEMENTAROM…😂😂😂
    A do moje penzije..i hvala na pitanju…ima nažalost još dosta ….😪
    Al ce bar što bi reko naš narod, i ako Bog da…
    biti zaslužena…😂😂

    1. Nenade,cini mi se da si poceo da trokiras!Gutas slova,reci i recenice su ti nepovezane,primerene su tvojim godinama.Posto starosne godine ne mozes da promenis,pokusaj onda da promenis dioptriju.

      1. ma čovek prolupao načisto…leči komplekse po provincijskim vestima.
        da se iole razume, i da vredi… davno bi već bio u beogradu.
        ovako, bolje da potraži pomoć što pre.

    2. Nenade ja sam privatni preduzetnik i politika me ne zanima ali mi je krivo kad neko dobija nezarađeni novac a ti slobodno vodi kod tebe kući ovog bahatog Janoševića i obavezno uzmi terapiju pošto se očigledno vide da si je preskočio.

  20. Моја комшика Лида ради сваки дан у дому културе за 25 иљаде а Новица није био ни на једној проби фолклора и добија 80 иљаде. Где ту има правде.

  21. Novice, sve vidi Bog! Doveo si nam mafiju na vlast, kako te nije sramota da izadjes pred ljude? Sta ti radiš da bi zgrtao tol’ko novac? Ovamo pricas kako radis u interesu naroda a za narod nista. Samo tvoj dzep punis. Sram te bilo

  22. Klasično iživljavanje nad bednim i jadnim narodom. Glasali ste ih gledajte ih. Kome nije dobro sigurno nije glasao za SNS.

  23. .😂😂😂…a evo i naših CEMENTARA botova….😂😂😂
    Ali džabe..
    NEMA NIŠTA OD VAŠE CEMENTARE botovi.. …⛔🍖🐕..
    I nećemo više bacati slova na taj bot-škart…
    dok se ne pojave neki iole normalni botove…
    😂😂😂
    A što se tiče g.Janoševića….
    Pa svi iole PISMENI sami znaju da pročitaju i razumeju ŠTA piše u vezi njega u mom komentaru…😂😂
    A što se tiče te koreografije…to neka Kučevljani vide i reše sa njim ….
    Nije g.Janošević u mom kulturnom sektoru …
    nego njihovom.
    A da je u mom..to bi bilo rešeno za 15 minuta…po zakonu..😀
    I ne trebaju im za tumače i prevodioce polupismeni botovi i ti anonimni heroji iz Gigine šupe…😂😂😂
    I pozdrav za SVE one ,mnoge, koji se priključili ili kao pratioci izlaze ,čitaju i analiziraju relevantne dokumente,tematske mape ,objašnjenja i komentare , čitavu ,,BIBLIOTEKU, o njihovom TRANSEVROPSKOM ,,KORIDORU ŽIVOTA,,
    CELOG ovog regiona istočne Srbije ,
    objavljenu na JAVNOJ I OTVORENOJ
    FACEBOOK Grupi AUTOPUT ISTOČNE SRBIJE…
    Jer TRANSEVROPSKI KORIDORI se grade za NORMALNE GRAĐANE i u EVROPI i 21. veku.. …
    a ne za AFRIČKE podanike …
    i te tu lokalne i tragikomične palanačke botove …😂😂😂

  24. O cemu vi Nenade komentarisete ni sam Bog ne zna? Vi ste najveci krivac zasto se odustalo od izgradnje autoputa i to u Srbiji svi znaju. Vase raspolozenje se menja iz casa u cas, cak mislim da ste opasni po okolinu. Prekinute da se svadjate sami sa sobom i pozdravite Vase iz SNS kartela

  25. P.S…😀..a ti kučevački CEMENTARI -botovi …
    koje sam eto malo isterao iz te Gigine šupe na ulicu…
    da ih SVI Kučevljani VIDE I da ZNAJU da su tu oko njih , i da čekaju na svoju kosku od te CEMENTARE …
    koja bi brutalno zagadila celo Kučevo i Zvižd……
    i koji to naravno još ne razumeju …😂😂😂
    Za jedno 15 dana , kada to ipak i oni na kraju SHVATE …
    odmah pravac :
    Youtube :
    nenad colović koridor istok
    Pa kada tamo odgledaju jedno 20-30 snimaka…
    odmah mob u ruke…
    i neka mi odmah pišu nove dijagnoze, terapije ,krštenice ,dioptrije i anamneze ….
    I dobijaju od mene po 2 koske…po repu…
    …. 😂😂😂

    1. Verovatno imate procenat od ovog koridora čim ga toliko forsirate a čujem da ste poreklom iz bosne i da živite u Beogradu.,briga vas za ističnu srbiju,pare su vama jedini interes g. Čoloviću!

  26. U komentaru smo saznali da Novica nije odgovorio ovom dotičnom gospodinu koji se predstavlja da je neki Robin Hud istočne Srbije a pitanje je da li on živi u ovom delu Srbije?To je nečuveno, znači li to da Novica ne radi ništa ni u Nacionalnom savetu Vlaha a kako smo pročitali u ovom tekstu i tamo ima pozamašnu primanja?

  27. 😀 Poštovani neevidentirani…
    Pitajte nekog ..bilo kog iz neke od ove 3 kučevske SNS struje…
    iz bilo koje…
    da Vas evidentiraju….
    a najbolje sve 3 …a naročito ova CEMENTARSKA….
    Da Vas CEMENTIRA kao člana….😂😂😂

  28. Mogu da zamišljam Novicu kako igra u folkloru, čovek od 150 kila. Ali zato duplo više 300 soma mesečno u džepu na našoj grbači nisu za bacanje. Sram te bilo.

  29. Zamislite taj grad. opštinu, u kome Janoševića planiraju za bilo sta, bas jadno. Covek bez imalo socijalne inteligencije, nevaspitan, neskolovan, nestrucan, iz cega proizilaze brojne frustracije, koje na kraju pokusava da nadomesti bahatošću, bezobzirnoscu, lazima, lopovlukom, čineći po ko zna koji put nesrazmernu štetu opštini i njenim ziteljima.

  30. 😂😂😂..,. lažni Robin Hud …iz Bosne…. koji radi samo za pare….član SNS kartela…krivac što TRANSEVROPSKI Multimodalni kordor- Istok (Crnomorski koridor) nije izgradjen…. 😂😂😂
    Za SVE vas bi tragikomični i anonimni botovi koji me pominjete…. i vi tragikomičari pokušavate da me objašnjavate NORMALNIM GRAĐANIMA Braničevčkog okruga ,Kučeva i itd..

    Za sve Vas botine je više nego dovoljno je SAMO ovo ….
    Ja sam onaj koji SME DA SE POTPIŠE… ..
    😂😂😂
    I JEDINI ovde u ovim komentarima za koga se zna i KO je… i ŠTA je.
    😂😂😂
    Pa da JOŠ BOLJE naučite…MADA VEĆ ODLIČNO ZNATE I KO SAM I ŠTA SAM…
    tražite u RELEVANTNIM DOKUMENTIMA u vašoj Opštini,okrugu ,..a možete i na na na Yuo tube,Google,javnoj i otvorenoj Facebook grupi AUZOPUT ISTOČNE DRBIJE… .itd ,itd ….😂😂😂
    A KO STE BRE VI
    amonimni miševi od botova iz Gigine šupe …?
    😂😂 😂
    ⛔🍖🐕
    Kraj epizode.😂😂😂

    1. Iako vas ne poznajem vidim da vas kao i Janosevica zanima samo lova. Briga vas za narod i autoput. Za koga da se gradi autoput, jel za Kineze? Gradjani istocne Srbije masovno napustaju ovaj deo Srbije i najvise odlaze u inostranstvo. Na kraju cete ostati samo sa Acom Karatistom, Janosem i njihovom svitom. Clan sam te vase Facebook grupe i ona ne sluzi nicemu. Mislim da vas nema u toj grupi. Kad vidim da ste toliko bahati i bezobrazni napusticu tu grupu a pozvacu i druge da isto učine.

    1. Sve ovo sto se dešava u Kucevu je identicna prica kao ona iz serije Sinise Kovacevica „Gorki plodovi“ koja se nikada nije reprizirala na drzavnoj televiziji

    2. P.S.😂😂😂😂😂 …⛔🍖🐕
      AUTOR
      TRANSEVROPSKOG ,,KORIDORA ŽIIVOTA ,, Multimodalnog saobraćajnog koridora Istok (Crnomorskog koridora)
      Nenad Čolović ,sr 😉

  31. Ja ovog Čolovića, ne poznajem niti imam želju da ga upoznam? Čitajući njegove komentare stičem utisak da dotični nije baš u vingli, pa bi mu pametnije bilo da nas ne zamajava njegovim koridorima jer drugo izgleda da i nezna da komentariše? Možda je nekad i mogao da nešto po tom pitanju i učini, ali nije, pa prema tome umukni već jednom.

  32. P.P.S. Ali ti primitivni botovi iz Gigine šupe su bili korisni jer su korisno upotrebljeni…
    … ali su sada i ubuduće potpuno potrošeni ,neupotrebljivi i beskorisni…
    i idu na reciklažu…
    jer to tako nalaže ekologija..
    i 21.vek u Evropi…😂😂😂
    Ono što je bilo potrebno i neophodno je SADA U POTPUNOSTI OSTVARENO :
    SADA I CEO Braničevski okrug ZNA
    da je TRANSEVROPSKI ,,KORIDOR ŽIVOTA ,, CELOG ovog IZDIŠUĆEG regiona Istočne Srbije ,
    koji VRAĆA Republiku Srbiju
    na CENTRALNU SAOBRAĆAJNU
    A TIME I GEOEKONOMSKU POZICIJU
    NA BALKANU I U JUGOISTOČNOJ EVROPI….
    STROGO CENZURISANI
    ,,ZABRANJENI KORIDOR,, . Tačka.
    Čiji su razvoj i realizacija BLOKIRANI već više godina.
    I SADA i gradjani CELOG Braničevskog okruga ne žive više okruženi totalnim neistinama,spinovima ,dezinformacijama o
    SVOM SOPSTVENOM ,,KORIDORU ŽIVOTA,,.
    Tačka.
    A šta će oni sa tim
    NOTORNIM
    ČINJENICAMA koje sada ODLIČNO ZNAJU
    DA URADE….
    to neka vide i odluče oni sami.
    Jer JEDNO je nešto ne znati, biti spinovan i neprestano i perfidno dezinformisan…
    A nesto sasvim DRUGO
    je NE SMETI da govoriš ,pitaš,nešto uradiš …
    a radi se o tvom SOPSTVENOM I VITALNOM ŽIVOTNOM INTERESU od koga ti zavisi
    I OPSTANAK I BUDUĆNOST kao i budućnost tvoje familije.prijatelja,komšija sela, grada ..tvog kraja.
    To je nešto sasvim DRUGO
    Naravno i za TO postoje i reči i nazivi ….
    Ali SVI građani CELOG Braničevskog okruga ih već sve znaju….
    pa ih nema potrebe pisati.
    Toliko… i pozdrav iz 🚞
    THE END

    .
    a sasvim nešto

  33. Nenade namerno skrećeš temu od Janoševića. Saznali smo od kučevljana i zašto. Kažu da si redovan Janoševićev gost na Homoljskim Motivima i da tamo jedeš i piješ do besvesti kao da nikada nisi video jelo i piće. Čak si zavijao pečenje u salveti kako bi nosio kući. Svaka čast Vučiću što je odustao od tog vašeg projekta jer bi samo vi profitirali na njemu, ovako kroz naš Golubac prolazi brza saobraćajnica, milina jedna.

  34. Novica je završio karijeru u politici. Džabe se šlihta kod Perišića kad je on već naredio Mikiću da ga šutne napolje

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker