UŽAS U KUČEVU: Ivan zadavio rođenog brata zbog žene, pa sve ispričao u kafani

Nešto posle 17 časova u petak u Kučevu, Ivan Milić (43) u tuči je zadavio svog rođenog brata Mirka (39), a prema nezvaničnim informacijama razlog je žena koja je živela sa njima u zajedničkom domaćinstvu.

Foto: Screenshot/Ilustracija

Kako nezvanično saznajemo, Ivan je tokom popodneva bio u gradu i nakon povratka kući zatekao je rođenog brata Mirka sa ženom sa kojom je živeo. Potukli su se i Ivan je zadavio svog rođenog brata.

– Samo što sam čula šta se dogodilo i ne mogu da poverujem. Obojica braće su alkoholičari a nastradali Mirko je već odavno poznat policiji zbog raznih krivičnih dela. Živeli su svo troje u vrlo lošim uslovima u podrumskim prostorijama jedne stambene zgrade, iako su se često svađali ništa nije ukazivalo da će da se dogodi ovako svirepo ubistvo i da brat podigne ruku na rođenog brata – , kaže vidno potresena jedna meštanka Kučeva.

Ivan Milić (43) odmah nakon što je ubio svog rođenog brata, prema nepotvrđenim informacijama otišao je u kafanu i prisutnima je rekao: “Ubio sam govedo!”. Ubrzo nakon toga policija iz Kučeva ga je privela i odredila mu je meru zadržavanja i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Koji je tačan uzrok ovog svirepog ubistva saznaće se nakon detaljne istrage.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker