PRAVO I PRAVDA U POŽAREVCU: Smederevski kobac tužilac, prava slika i prilika kradljivca i razbojnika

Sa drskošću povezane su kod kopca velika prisutnost duha, lukavost i prepredenost. On je prava slika i prilika kradljivca i razbojnika. Pa je ne tako davno u jednoj bajci bio jedan smederevski kobac tužilac koji je radio u Požarevcu.

Foto: Shutterstock

Smederevski kobac je nasrtao na sve baš kao pravi kobac, a bio je dobar sa policijom, odnosno sa pojedincima iz policije sa pedigreom u veoma bliskim odnosima.

Smederevski kobac je opasan bio, pa je tako jednoj poznatoj barabi koja voli da se tuče, a koja je ne tako davno napala kolegu na radnom mestu, smederevski kobac je odbacio prijavu protiv barabe, jer nema dovoljno dokaza, pa je taj čovek koga je napala baraba, kako kaže, od oštećeneog postao okrivljeni.

Šta ćete, tako Vam je to kod smederevskog kopca tužioca.

Inače, kako u Požarevcu pojedini kopci tužioci funkcionišu, naročito smederevsk kobac, pisaćemo u narednom periodu, jer je to ipak jedna lepa bajka.

(Pera Krtica)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Moj kum stajao je u sporednoj ulici i posmatrao udes. Okrivljen je za izazivanje udesa. Treba li napomenuti da je lice koje je izazvalo udes saobraćajni policajac

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker