JEDINSTVO POŽAREVAČKE OPOZICIJE: Sporazum o saradnji opozicionih partija u Požarevcu je “ništavan”

Ceneći aktuelnu političku situaciju u zemlji kao i sve veću potrebu građana da jednom za svagda ovom režimu kažu odlučno ne, Narodna stranka u Požarevcu pozdravlja poslednje težnje na lokalnoj političkoj sceni koje imaju za cilj da se opozicioni front učini što većim, piše u saopštenju Narodne stranke Požarevac koje prenosimo u celosti.

Foto: Logo

– Svakako da će ovakve težnje omogućiti da se sa što većim stepenom jedinstva stane ispred aktuelne vlasti i omogućiti da se na miran način, ovaj režim otera u političku istoriju gde mu je i mesto.

Sve ovo svakako bi bilo u potpunosti u redu da je na prvom mestu jedan od stožera opocije bio konsultovan prilikom iniciranja ovakve akcije u gradu. Obzirom da to nije bio slučaj, te da ovakve akcije predstavljaju samoinicijativne akcije bez konsultacija sa Narodnom strankom i Gradskim odborom u Požarevcu, svi potpisi stavljeni na sporazum o saradnji opozicinih partija u Požarevcu u ime Narodne stranke smatraće se ništavnim i neće prozvoditi bilo kakva pravna dejstva.

Uverenja smo da je u pitanju bilo političko neiskustvo pojedinaca kao i prevelika želja da se što pre formira blok koji može stati nasuprot ovom režimu, međutim bilo kakav sporazum kao i njegove delove moraće prevashodno da revidiraju centralna rukovodstva stranaka potpisnica.

Svaka dalja akcija na ujedinjenu opozicije sa stanovišta Narodne stranke svakako će biti pozdravljena, no ipak ukoliko za nešto nismo ni konsultovani i na korektan način pozvani da učestvujemo, akcije pojedinaca na lokalu, koji postupaju suprotno datim im odobrenjima, smatraće se pravno ništavnim – , navodi se u saopštenju koje potpisuje Gradski odbor Narodne stranke Požarevac.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker