DAN ODLUKE: Danas glasanje o zakonu o presađivanju ljudskih organa u Srbiji

Skupština Srbije glasaće danas o setu zakona iz oblasti zdravstva, među kojima je Predlog zakona o presađivanju ljudskih organa.

Foto: Fonet

Poslanici će se danas izjasniti o Predlogu zakona o ljudskim ćelijama i tkivima, kao i izmenama i dopunama Zakona o psihoaktivnim kontrolisanim supstancama

Na dnevnom redu je Predlog odluke o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku finkciju, Predlog odluke o prestanku funkcije javnog tužioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu, Predlog odluke o izboru članova Komisije za kontrolu izvršenja krivičnih sankcija.

Glasaće se i o Predlogu odluke o izmeni Odluke o utvrđivanju sastava stalnih delegacija Narodne skupštine u međunarodnim parlamentarnim institucijama, kao i o Predlogu odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine.

Pred parlamentarcima je i Predlog zakona o potvrđivanju Dodatnog protokola između Srbije i Međuanrodne agencije za atomsku energiju uz Sporazum između SFRJ i Međunarodne agencije za atomsku energiju o primeni garancija u vezi sa Ugovorom o neširenju nuklearnog oružja.

(Tanjug)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker